Κρατάει σταθερά στο +4

Πέρασε από «συμπληγάδες» ο ΠΑΟΚ για να διατηρήσει την διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον Ολυμπιακό. Και τα κατάφερε, ακόμη κι αν χρειάστηκε την βοήθεια της τύχης στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Και το πέτυχε, παρότι αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στην σύνθεση του.

Χωρίς τους Αθανασιάδη, Ράτς, Σαλπιγγίδη, Μάκ, Τζιόλη στο αρχικό σχήμα και με νέους παίκτες για πρώτη φορά στην ενδεκάδα σε αγώνα πρωταθλήματος, όπως τον Ποζατζίδη, τον Κουλούρη, ο ΠΑΟΚ ήταν υποχρεωμένος για να διεκδικήσει την νίκη. Τα κατάφερε έστω και με τον τρόπο που είδαμε, με την βοήθεια της τύχης στο τέλος. Όμως, όπως συνηθίζουμε να λέμε, η τύχη δεν ευνοεί τους ισχυρούς ; Στην προκειμένη περίπτωση, βοήθησε τον ΠΑΟΚ.

Απείχε από τα πραγματικά στάνταρ απόδοσής του ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Κέρκυρα. Όμως, είναι ενθαρρυντική η παρουσία των νέων παιδιών που μπήκαν στην ομάδα. Και ο νεαρός Ποζατζίδης έπαιξε για την ομάδα, όπως και ο Πόζογλου που στα λίγα λεπτά συμμετοχής έδειξε θράσος.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε και προηγήθηκε όταν για πρώτη φορά πέρασε μια κάθετη μπαλιά στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας με τον Παπαδόπουλο να πασάρει και τον Περέιρα να σκοράρει. Και ευτύχησε να έχει καθαρό μυαλό ο Κάτσε στο 81ο λεπτό παραβιάζοντας με δυνατό σουτ την εστία της Κέρκυρας.

Είχε επιμονή η ομάδα και δύο – τρείς παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Ο Περέιρα όσο περνά ο καιρός, γίνεται ακόμη καλύτερος, ο Ράτς έχει αντίληψη του χώρου και μετρά πάρα πολύ η εμπειρία του. Ο Γλύκος κράτησε όρθιο τον ΠΑΟΚ σε δύσκολες φάσεις. Εξαιτίας και της καλής του απόδοσης, ο ΠΑΟΚ πήρε τους τρείς βαθμούς της νίκης. Και συνεχίζει καθώς τον περιμένουν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και τον Λεβαδειακό εκτός έδρας.

Σχετικά άρθρα