Είδε (και) το ντέρμπι, επιστρέφει και ενημερώνει

 

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς χθες το βράδυ παρακολούθησε το μεγάλο ντέρμπι του πορτογαλικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Πόρτο και τη Μπενφίκα, όπου οι «αετοί» της Λισσαβόνας επικράτησαν με 2-0 και έκαναν ουσιαστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς αποσπάστηκαν ήδη έξι βαθμούς από τους δεύτερους «δράκους».

 

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ το προηγούμενο τριήμερο είχε επαφές στο Οπόρτο με ατζέντηδες και ενδεχομένως κάποιους ομόλογούς του, προκειμένου να συζητήσει για παίκτες που φέρεται να ενδιαφέρουν την «Ένωση».

 

Σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα και με την πρώτη ευκαιρία θα ενημερώσει λεπτομερέστατα τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για το τι ισχύει για κάθε περίπτωση που κοιτάζουν οι «κιτρινόμαυροι».

 

Ο «Μπέλι» σύμφωνα με πληροφορίες, έχει φροντίσει εδώ και καιρό να ανοίξει τις… πόρτες των Πόρτο, Μπενφίκα και Μπράγκα, στοχεύοντας ειδικά από τις δύο πρώτες, αξιόλογους παίκτες που όμως για διάφορους λόγους δεν υπολογίζονται.

 

Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει κάποια κίνηση δανεισμού μέχρι το τέλος του έτους με οψιόν ανανέωσης για τη νέα σεζόν σε περίπτωση που ο παίκτης που θα αποκτηθεί, ικανοποιήσει την ΑΕΚ…

Σχετικά άρθρα