Στην Ελλάδα το μεσημέρι ο Πιερ Μοσκοβισί

15 Δεκεμβρίου 2014

Το πρόγραμμα του Μοσκοβισί στην Αθήνα

Στην Αθήνα φθάνει το μεσημέρι, για διήμερη επίσκεψη, ο Ευρωπαίος Επίτροπος για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβισί, πραγματοποιώντας την πρώτη του επίσκεψη σε κράτος της ΕΕ, από την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο κ. Μοσκοβισί θα γίνει δεκτός από τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, παρουσία του υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη.

Θα ακολουθήσει επίσκεψη του Επιτρόπου σε υπό κατασκευή σταθμό του μετρό, συνοδευόμενος από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό.

Στη συνέχεια, ο Ευρωπαίος αξιωματούχος θα συναντηθεί με εκπροσώπους κοινωνικών και παραγωγικών φορέων και θα ακολουθήσει συνάντησή του με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Αύριο Τρίτη, ο κ. Μοσκοβισί θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους υπουργούς Ανάπτυξης και Εργασίας, Κώστα Σκρέκα και Γιάννη Βρούτση, ενώ θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στην Αθήνα.

"Η επίσκεψη του κ. Μοσκοβισί έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό" αναφέρει η ανακοίνωση της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. "Στόχος, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, είναι να δείξει τη στήριξή του, ότι η Ευρώπη και η ευρωζώνη είναι στο πλευρό της Ελλάδας και των πολιτών της στη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων, γιατί τώρα είναι η ώρα να γίνει οριστικά η στροφή προς ένα πολυπόθητο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης".

 Enikos.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...