Ενρίκε: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου»

Μεγάλη μάχη έβγαλε η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ για τη φάση των 16. Μία εκ των Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι θα μείνουν εκτός 8αδας.
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Λούις Ενρίκε τόνισε πως η Σίτι είναι εκ των φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ αποθέωσε τον Μάνουελ Πελεγκρίνι.
«Η Σίτι είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να τη μελετήσουμε πολύ καλά προκειμένου να είμαστε έτοιμοι. Η αναμέτρηση είναι τον Φεβρουάριο και πολλά μπορούν να αλλάξουν μέχρι τότε, όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Μπορούμε να τους αποκλείσουμε. Το κλειδί θα είναι να είμαστε σε φόρμα όταν έρθει η ώρα να τους αντιμετωπίσουμε», είπε αρχικά.
Για τον Πελεγκρίνι: «Ο Πελεγκρίνι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Από τους καλύτερους στον κόσμου. Δουλεύει πολύ και η ομάδα του είναι πάντα σωστά προετοιμασμένη»
Για τον Αγκουέρο: «Ο Αγκουέρο είναι ανάμεσα στους δέκα καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ο καλύτερος βέβαια είναι ο Μέσι. Οι υπόλοιποι είναι πίσω του».

Σχετικά άρθρα