Πρώτος στο γκολ

Ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί πίσω στο σκορ στα τρία τελευταία παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, με τρία διαφορετικά αποτελέσματα. Ήττα από τον ΠΑΟΚ, ισοπαλία με τον ΠΑΣ και νίκη στο φινάλε με Λεβαδειακό.
 
Κι ο Μίτσελ ζητάει απαραιτήτως από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι στην άμυνα ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο κι η ομάδα τρέχει δίχως να μπορεί πάντα να φτάνει… Το προβάδισμα στα επόμενα ματς, αρχής γενομένης από το αυριανό με τον Πανιώνιο, είναι προαπαιτούμενο για τον Ολυμπιακό ώστε να φτάνει στις νίκες και να μην πιέζεται σε κάθε παιχνίδι.
 
Ο Μίτσελ δεν σκοπεύει να κάνει εκτεταμένο ροτέισον στο ματς της Τετάρτης, με τον Αφελάι να είναι έτοιμος ξανά για ενδεκάδα, τον Μανιάτη προς επιστροφή και μια πιθανότητα να δοκιμαστεί πάλι ένα σχήμα με δύο φορ, όπως συνέβη προς το τέλος του αγώνα στη Λιβαδειά. Ένα πρόβλημα ίωσης ταλαιπωρεί τον Ελαμπντελαουί που είναι αμφίβολος. 
 
Ο Ολυμπιακός έχει στραμμένη την προσοχή του σε αυτά τα δύο ματς έως τις γιορτές, με Πανιώνιο και Καλλονή, ενώ ασχολείται και με τις μεταγραφές. Ο Μπρούνο Άλβες παραμένει Νο 1 στόχος για την άμυνα ώστε να πάρει τη θέση του Αμπιντάλ που ετοιμάζεται να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Για τα άκρα της επίθεσης ακούγεται το όνομα του Λάζρου Χριστοδουλόπουλου που πάντως δύσκολα θα φύγει τώρα από την Ιταλία, όπως και του Αργεντινού Χαβιέ Μεντόζα της Χιμνάσια Λα Πλάτα που έχει προτείνει ο Γκαλέτι.
 
Χτες το βράδυ το ποδοσφαιρικό τμήμα έκανε τη γιορτή των Χριστουγέννων στο V΄Ammos, σε ένα πολύ όμορφο κλίμα με τις οικογένειες των παικτών και όλων των στελεχών. Ήταν εκεί κι ο Μίτσελ με τη σύζυγό του, όπως και ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης

Σχετικά άρθρα