Πύρρειος νίκη για Μιλγουόκι (video)

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο νίκησε στην έδρα του Φίνιξ με buzzer beater 96-94,  αλλά έχασε τον ταλαντούχο rookie Τζαμπάρι Πάρκερ. Ο διεθνής παίκτης ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με έξι πόντους (2/7 δίπ., 2/3 βολ.), οκτώ ριμπάουντ και δύο λάθη σε 23:36.

Με κορυφαίους τους ΛεΜπρον Τζέιμς και Κέβιν Λοβ το Κίβελαντ επιβλήθηκε άνετα 97-88 της Σάρλοτ, ενώ η Φιλαδέλφεια υπέστη την 13η διαδοχική εντός έδρας ήττα.

Όταν οι Τζέιμς και Λοβ πέτυχαν περισσότερους από τους μισούς πόντους των «Καβς», η ομάδα του Ντέβιντ Μπλατ δεν είχε κανένα πρόβλημα να περάσει το εμπόδιο των Χόρνετς, που είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Γουόκερ (24 πόντοι).

Το μικρό σερί που είχαν οι Λέικερς σταμάτησε η Ιντιάνα, που νίκησε με 110-91 τους «λιμνάνθρωπους». Μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Σαν Αντόνιο στην παράταση, το πέρασμα από τη Μινεσότα, όπου ο Μπράιντ ξεπέρασε τον Μάικλ Τζόρνταν κι έγινε ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ, οι Λέικερς…έμειναν από δυνάμεις και γνώρισαν…φυσιολογικά την ήττα από τους Πέισερς, που έφτασαν στη νίκη μετά από 8 σερί ήττες.

Το αήττητο σερί της Ατλάντα σταμάτησε στο Ορλάντο, αλλά τα «γεράκια» επέστρεψαν στις επιτυχίες επικρατώντας του Σικάγο με 93-86. Με… όπλο την άμυνα οι Χοκς έβαλαν φρένο στο μικρό σερί των Μπουλς (τρεις διαδοχικές νίκες), έχοντας ως κορυφαίο τον Αλ Χόρφορντ με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Με πολύ καλή άμυνα στο δεύτερο μέρος το Τορόντο νίκησε εύκολα το Ορλάντο με 95-82. Ήταν η 10η σερί επιτυχία των Ράπτορς απέναντι στη Μάτζικ και τρίτη διαδοχική στο πρωτάθλημα.

Ο Λου Γουίλιαμς με 18 πόντους και ο Κάιλ Λόουρι με 17 ήταν οι κορυφαίοι των νικητών, που έφτασαν στο 11-0 εφέτος στα παιχνίδια που κράτησαν τους αντιπάλους τους κάτω από τους 100 πόντους.

Σε μία ακόμη εντός έδρας ήττα, 13η διαδοχική στο τρέχον πρωτάθλημα, υποχρέωσε την Φιλαδέλφεια η Βοστόνη (105-87). Η ομάδα του Μπρετ Μπράουν έχει καταφέρει να κάνει δυο νίκες έως τώρα αλλά και τις δυο μακριά από το σπίτι της το οποίο αποδεικνύεται άκρως…φιλόξενο για όλους τους αντιπάλους της. Γι’ αυτό οι Σέλτικς δεν ήθελαν ιδιαίτερη πρόσκληση για να περάσουν με νίκη και να υποχρεώσουν τους Σίξερς στην 13η συνεχόμενη εντός έδρας ήττα τους από το ξεκίνημα της σεζόν.

Τα αποτελέσματα στους αγώνες που ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα στο ΝΒΑ:

Κλίβελαντ-Σάρλοτ               97-88
Ιντιάνα-ΛΑ Λέικερς             110-91
Φιλαδέλφεια-Βοστόνη       87-105
Ατλάντα-Σικάγο                   93-86
Τορόντο-Ορλάντο               95-82
Φοίνιξ-Μιλγουόκι                94-96
Πόρτλαντ-Σαν Αντόνιο     108-95
ΛΑ Κλίπερς-Ντιτρόιτ         113-91 

πηγή: naftemporiki.gr


Σχετικά άρθρα