Η γυναίκα του Bill Cosby ξεσπά:είναι ένας υπέροχος σύζυγος, πατέρας,φίλος

16 Δεκεμβρίου 2014

Η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού τον υπερασπίζεται κατακρίνοντας τα μέσα που δεν αξιολογούν τις κατηγορίες εναντίον του προτού τις βγάλουν στον αέρα

Η Καμίλ Κόσμπι έβγαλε ανακοίνωση αναφορικά με τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης εναντίον του συζύγου της, του διάσημου κωμικού Μπιλ Κόσμπι.


Σε αυτήν, η Καμίλ απευθύνεται στον κόσμο τονίζοντας ότι γνωρίζει τον Μπιλ από το 1963, ενώ παντρεύτηκαν την επόμενη χρονιά και διαβεβαιώνει ότι είναι ο άνδρας που όλοι πίστευαν μέχρι πρότινος ότι ήταν, ένας καλός, γενναιόδωρος, αστείος άνδρας και ένας υπέροχος σύζυγος, πατέρας και φίλος.

«Τους τελευταίους δύο μήνες τα μέσα παρουσιάζουν το πορτραίτο ενός διαφορετικού ανθρώπου. Κάποιου που δεν γνωρίζω. Ένα πορτραίτο που δημιουργείται από ανθρώπους και οργανισμούς που τα μέσα τους δίνουν το «βήμα». Δεν υπάρχει αξιολόγηση στις κατηγορίες εναντίον του συζύγου μου πριν οι ιστορίες βγουν στον αέρα», αναφέρει η Καμίλ Κόσμπι. 

Στη συνέχεια αναφέρει ως παράδειγμα άρθρο του περιοδικού "Rolling Stone" με κατηγορίες για βιασμό στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια. «Η ιστορία ήταν δακρύβρεχτη, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αλήθεια. Πολλά μέσα έσπευσαν να συνδέσουν την ιστορία με αυτές που αφορούν τον σύζυγό μου, μέχρι που αποκαλύφθηκε η αλήθεια».

Και καταλήγει στην ανακοίνωσή της λέγοντας ότι «κανένας από εμάς δεν θέλει να βρεθεί σε θέση να επιτεθεί σε ένα θύμα. Αλλά το ερώτημα είναι ποιος είναι πραγματικά το θύμα;», εννοώντας τον διάσημο ηθοποιό.

Protothema.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιάννης Ρίτσος
Η Σκέψη της ημέρας
Γιάννης Ρίτσος
Σε ποια φαγητά ξεσπάμε όταν έχουμε στρες;
Στρες, Άγχος και Διατροφή: Το στρες και το...
Εργαζόμενη μητέρα: Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο...
Κάπου στη μέση του δρόμου της ζωής μου κι...