Κάτι συμβαίνει στον Άρη!

16 Δεκεμβρίου 2014

Απομένουν δυο ακριβώς εβδομάδες πριν την επίσημη έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, δηλαδή από τη μέρα που ο Σίντι Σανιά θα μπορεί επιτέλους να αγωνιστεί. Σήμερα που μιλάμε πάντως, ο 24χρονος μέσος του ΑΡΗ, την παρουσία του οποίου περιμένουν όλοι στην ομάδα πως και πως και ειδικά ο Κάμπος, δεν έχει ακόμη το δικαίωμα. Ο λόγος; Δεν έχει εξασφαλιστεί η άδεια παραμονής του και ως εκ τούτου δεν μπορεί ο ΑΡΗΣ να καταθέσει προς έκδοση το δελτίο του. Για να βγει το δελτίο ξένου αθλητή στη Γ΄ Εθνική χρειάζεται η άδεια παραμονής από την υπηρεσία του αλλοδαπών.

Ο Σανιά επειδή δεν έχει επαγγελματικό συμβόλαιο και ασφάλιση σε ιδιωτικό η δημόσιο τομέα, δεν έχει στα χέρια του και την σχετική άδεια παραμονής και κατ επέκταση δεν μπορεί να βγει το δελτίο του. Ο Σανιά διαθέτει την κάρτα του πολίτη από τη Γαλλία (την είχε αποκτήσει όταν εντάχθηκε στη Σεντ Ετιέν) και μπορεί να πηγαίνει όπου θέλει στην ΕΕ σαν γάλλος πολίτης αλλά δεν την αναγνωρίζει το αλλοδαπών. 

Άρα θα πρέπει ή οι κίτρινοι να κινήσουν τις διαδικασίες και να αναγνωριστεί η κάρτα του ώστε να εκδοθεί το δελτίο του ή να βρεθεί άλλος τρόπος για να ξεπεραστεί το εμπόδιο που έχει προκύψει. Και όλα αυτά φυσικά να γίνουν άμεσα ώστε ο παίκτης που κάθεται όλο αυτό το διάστημα σε αναμμένα κάρβουνα να μπορεί να αγωνιστεί από τις 11 Ιανουαρίου που ο ΑΡΗΣ αρχίζει τις υποχρεώσεις του μετά τη διακοπή. Θα πρόκειται για τεράστιο αυτογκόλ, αν μετά από τόσους μήνες που ο παίκτης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, έρθει ο καιρός που θα αγωνιστεί αλλά δεν θα έχει το δικαίωμα….allaboutaris

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ