Τι λένε στον Ολυμπιακό για τον Μπεργκ!

16 Δεκεμβρίου 2014

Από μια άποψη θα πεις ότι δεν είναι καθόλου καλό, καθόλου τιμητικό, για μια ομάδα να κρέμεται από έναν ποδοσφαιριστή. Όταν, μάλιστα, η ομάδα λέγεται Παναθηναϊκός. Να, όμως, που αυτό συμβαίνει. Κηδεία θα΄ ναι για την ομάδα σε περίπτωση που φύγει ο Μπέργκ. Εκεί έφθασε το πράμα και είναι στραβισμός αν δεν το βλέπει κανείς.

Στον Παναθηναϊκό έχουν παίξει πολύ καλύτεροι ποδοσφαιριστές από τον Σουηδό. Μεγαλύτερης αξίας, μεγαλύτερα ονόματα, μεγαλύτερου κόστους. Σ’αυτό το φεγγάρι, όμως, που δεν γνωρίζει κανείς, μέχρι πότε θα κρατήσει το καταθλιπτικό του χρώμα, ο Μπέργκ είναι ο ιστός και η σημαία μαζύ του γοήτρου της ομάδας.

Απώλεια του Μπέργκ, έτσι η, αλλοιώς θα σημαίνει για τους Παναθηναϊκούς ότι δεν είμαστε πράγματι Παναθηναϊκός. Ότι δεν είμαστε σε θέση να κρατήσουμε έναν παίκτη που τον αγαπήσαμε και τον χρειαζόμαστε.

Με την ευκαιρία. Το λένε γάβροι παραδοσιακοί. Θα θέλανε από τον Μαρινάκη να αρπάξει τον Μπέργκ από τον Παναθηναϊκό. Έτσι, για σπάσιμο στους βαζέλους. Αυτό θα πει «παραδοσιακός γάβρος». Δηλαδή; Πρώτα αντιπαναθηναϊκός και μετά Ολυμπιακός.apodytiriakias

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν
Τα νέα της ημέρας
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν