Δυνατός άσος το Αννόβερο

101. ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ-ΜΠΟΧΟΥΜ  ΟΒΕΡ 1.75
Στη μέση της κατάταξης στη Β’ Γερμανίας αμφότερες, έχουν αποκτήσει έξι βαθμούς διαφορά απ’ την 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ υποβιβασμού. Η γηπεδούχος δίνει δεύτερο συνεχόμενο ματς εντός και βέβαια δεν θέλει να επαναλάβει αρνητικό αποτέλεσμα. Κόντρα στη Λειψία εγκλωβίστηκε από το πρέσιγκ των αντιπάλων και δεν κατάφερε να σκοράρει κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τη γενική εικόνα του κλαμπ στο “Λάουμπερβεγκ” εκεί όπου μετρά πέντε όβερ έως τώρα. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα η Φιρτ υποδέχεται την εξίσου επιρρεπή σε μεγάλα σκορ, όταν αγωνίζεται μακριά απ’ το σπίτι της, Μπόχουμ. Γενικώς οι φιλοξενούμενοι εκτός έχουν τη φιλοσοφία… όσα πάνε κι όσα έρθουν γι αυτό και μετρούν έξι όβερ σε οκτώ αναμετρήσεις. 
 

108.ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 1 2.45

Σε μια σούπερ ελκυστική αναμέτρηση το Αννόβερο έφτασε μια ανάσα απ’ τη νίκη στη Βρέμη, εν τέλει περιορίστηκε στο Χ με το χορταστικό 3-3. Θετικό αποτέλεσμα και για το ηθικό της γηπεδούχου καθώς προερχόταν από τρείς διαδοχικές ήττες. Στην έδρα του το Αννόβερο, δεν έχει ακόμη ισοπαλία, ένδειξη ότι διαχειρίζεται επιθετικά όλα τα ματς ανεξαρτήτως αντίπαλου. Για την Αουγκσμπουργκ η βαριά ήττα από τη Μπάγερν ήταν υπενθύμιση ότι δεν έγινε σε λίγους μήνες… Μπαρτσελόνα. Εδειξε κόπωση στο δεύτερο μέρος του ματς με τους Βαυαρούς και βέβαια επειδή ακριβώς δεν είναι μεγάλη ομάδα ίσως ήρθε η ώρα της κάμψης μετά από πολύ καιρό.

109.ΚΟΛΟΝΙΑ-ΜΑΪΝΤΖ  Χ  3.25

Σπουδαία νίκη για την Κολονία, η πιό ηχηρή της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν αυτή που πανηγύρισαν τα “κριάρια” στην αλώβητη μέχρι το περασμένο Σάββατο έδρα της Σάλκε. Εκμεταλλεύτηκε την κόπωση της Σάλκε, ήταν για μία ακόμη φορά ικανή στην κόντρα και πήρε το σπουδαίο τρίποντο που της δίνει την άνεση να είναι πιό συνετή σήμερα. Αλλωστε το μεγάλο πρόβλημα της νεοφώτιστης φέτος είναι οι κακές επιδόσεις στο κάστρο της. Η Μάιντζ αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές σε αυτό το χρονικό διάστημα όμως έχει συλλέξει τέσσερις βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες. Εχει έφεση στα Χ με οκτώ από το ξεκίνημα της σεζόν και ένα ακόμη σε μια έδρα όπου αγνοεί τη νίκη δεν θα είναι καθόλου άσχμημο αποτέλεσμα.

Σχετικά άρθρα