Χωρίς Ρατς στα Γιάννενα

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον ΠΑΣ. Οι “ασπρόμαυροι” προπονήθηκαν την Τρίτη στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής με παιχνίδι σε μικρό χώρο και συγκεκριμένες οδηγίες για την κυκλοφορία της μπάλας.

Οι Μακ, Τζιόλης, Δεληγιαννίδης και Κατσικάς συνέχισαν ειδικά ατομικά προγράμματα με φυσικοθεραπεία, τρέξιμο και γυμναστήριο και ως εκ τούτου θα μείνουν εκτός αποστολής. Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με την Κέρκυρα γυμνάστηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Παράλληλα, ο Ράζβαν Ρατς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να μην αγωνιστεί στον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα γενέθλια της μικρής Βίκυς

Πριν από την έναρξη της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έδωσαν χαρά στη 16χρονη Βίκυ που υποφέρει από τετραπληγία και βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία για να γιορτάσει τα γενέθλιά της μαζί με τα είδωλά της.

Μετά το τέλος της προπόνησης αντιπροσωπεία των παικτών του Δικεφάλου επισκέφτηκαν το νοσοκομείο Παπαγεωργίου προκειμένου να μοιράσουν αυτόγραφα και δώρα σε μικρά παιδιά που τους έχουν ανάγκη.

Σχετικά άρθρα