Την Παρασκευή το αντίο Αμπιντάλ

Ο Ερίκ Αμπιντάλ θα αγωνιστεί κόντρα στον Πανιώνιο και την Παρασκευή δίνει τη συνέντευξη Τύπου. Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ. 
 
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει την Παρασκευή (13.00) στο Καραϊσκάκη ο Ερίκ Αμπιντάλ, προφανώς για να ανακοινώσει το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του και την επιστροφή του στην Βαρκελώνη.
 
Ο Αμπιντάλ είναι στην αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο, το οποίο θα είναι όπως όλα δείχνουν το τελευταίο στη μεγάλη καριέρα του
 
Ο Ερίκ Αμπιντάλ έπαιξε σε Μονακό, Λιλ, Λιόν, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακό, ενώ φόρεσε 67 φορές τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας. Αγωνίστηκε σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, πήρε δύο φορές το Τσάμπιονς Λιγκ, κατέκτησε πετά πρωταθλήματα Ισπανίας και Γαλλίας. Ενώ συγκλόνισε με τη δύναμη που έδειξε στη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία ντου, την οποία όχι μόνο ξεπέρασε αλλά και μπόρεσε να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο στα γήπεδα. 
 
Η απόφασή του οφείλεται βασικά σε οικογενειακούς λόγους, ενώ περισσότερα θα γίνουν επισήμως γνωστά από τον ίδιο την Παρασκευή.
 
Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός:
 
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους εκπροσώπους του Τύπου ότι την Παρασκευή 19/12/2014 και ώρα 13:00, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», ο ποδοσφαιριστής Ερίκ Αμπιντάλ, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου».

Σχετικά άρθρα