Δυάδα από Κύπελλο Ισπανίας

150   ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΑΛΑΒΕΣ  2 (+1)        1,70 (Bet365)

 

Το +1 σημαίνει ότι πληρωνόμαστε σε ισοπαλία ή νίκη της Αλαβές. Παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω στο ενδεχόμενο της ήττα της με ακριβώς ένα γκολ διαφορά. Οδηγούμαστε στον κουβά εάν χάσει με δύο τέρματα και πάνω.

Το πρώτο παιχνίδι έληξε με 2-0 υπέρ της Εσπανιόλ, έχει κριθεί ουσιαστικά η πρόκριση. Η γηπεδούχος αναμένεται να κατέβει με αρκετές αλλαγές, είναι χαρακτηριστικό ότι στην αποστολή της βρίσκονται μόνο δύο βασικοί (ο στόπερ Αλβαρο και ο τερματοφύλακας Κασίγια, αμφότεροι δεν θα ξεκινήσουν)! Η Αλαβές από την άλλη, πήρε ό,τι καλύτερο είχε μαζί της, το ρόστερ της άλλωστε είναι μικρό, θα λείψουν τρεις βασικοί παίκτες της, ενώ θα μείνει στη Βαρκελώνη για το Σαββατιάτικο ματς με τη Χιρόνα. Εκτός έδρας είναι ομάδα που αποδίδει καλά (2-3-3 στο πρωτάθλημα) και σκοράρει (εννέα γκολ σε οκτώ ματς), δεν είναι απίθανο να κάνει την έκπληξη και να πάρει αποτέλεσμα. Εμείς επιλέγουμε να κινηθούμε πιο συντηρητικά, αλλά αξίζει να αναφέρουμε ότι το «2» παίζεται κατά μέσο όρο στο 4,75 και το «Χ» στο 3,60. Η διπλή ευκαιρία έχει 2,15.

151   ΛΕΒΑΝΤΕ – ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ     GOAL         2,00 (Bet365)

Επαναληπτικός αγώνας για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ισπανίας, το πρώτο παιχνίδι έληξε 1-1. Αμφότερες αναμένεται να κατέβουν με αλλαγές στη βασική τους ενδεκάδα. Στη Λεβάντε ο Αλκάραθ άφησε εκτός αποστολής οκτώ βασικότατους παίκτες, η 11άδα, όμως, που θα κατεβάσει έχει ποιότητα. Στην Αλμπαθέτε ο Σαμπέρδο πήρε τους περισσότερους ποδοσφαιριστές μαζί του. Αλλωστε, δεν έχει μεγάλο ρόστερ. Σίγουρα πάντως, και αυτός θα χρησιμοποιήσει ορισμένους παίκτες που είτε έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα, είτε ξεκίνησαν ως βασικοί στο πρωτάθλημα και έχασαν στην πορεία τη θέση τους στην αρχική ενδεκάδα. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με σημείο επειδή, από τη μία πλευρά, υπάρχει διαφορά μίας κατηγορίας, αλλά από την άλλη, η φιλοξενούμενη θέλει περισσότερο την πρόκριση. Θα πάμε στο goal επειδή η Αλμπαθέτε έχει τέσσερα συνεχόμενα ανεξαρτήτως έδρας και έξι σερί μακριά από το γήπεδό της. Η Λεβάντε μετράει έξι στα τελευταία επτά ματς της ανεξαρτήτως έδρας, ενώ έχει και τρία σερί στο «Θιουδάδ ντε Βαλένθια». Ανοιχτό παιχνίδι περιμένουμε, η Αλμπαθέτε ό,τι και να γίνει χρειάζεται γκολ για να ελπίζει σε πρόκριση, οπότε το goal έχει βάση.

 

Σχετικά άρθρα