Η 9η αγωνιστική της Volley League έρχεται στα κανάλια Novasports

<p>Σάββατο 20/12, 17:00 Ορεστιάδα – ΠΑΟΚ Novasports 3

Δευτέρα 22/12, 17:00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός  Novasports 3

 

Το «αιώνιο» ντέρμπι ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός και η έξοδος του ΠΑΟΚ στην Ορεστιάδα είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου και τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τους αγώνες Ορεστιάδα – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της Volley League.

 

Στην Ορεστιάδα ο δεύτερος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά και τη νίκη επί της ΜΕΝΤ, θα επιδιώξει να φύγει αλώβητος, απέναντι στους Ακρίτες που θέλουν τη νίκη για να επιστρέψουν στις επιτυχίες, μετά την ήττα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Βασίλη Πρεμίδη και από το Web TV του Novasports.gr.

 

Στο ντέρμπι των αιωνίων, ο τέταρτος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός, που προέρχεται από την ήττα  έναντι του Άρη, θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να επιδιώκουν τη νίκη, τόσο για τη βαθμολογία, όσο και για το γόητρο. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Ηλία Παπαϊωάννου και Τάσου Μπαϊρακτάρη.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων

 

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου

17:00 Ορεστιάδα – Ολυμπιακός σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Βασίλη Πρεμίδη από το Novasports 3 και από το Web TV του Novasports.gr

 

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

17:00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Ηλία Παπαϊωάννου και Τάσου Μπαϊρακτάρη από το Novasports 3

 

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

 

 

Σχετικά άρθρα