Ναυσικά Βράιλα

17 Δεκεμβρίου 2014

Ναυσικά Βράιλα

H Ναυσικά Βράιλα ολοκλήρωσε  το πτυχίο της από το Αμερικάνικο Κολλέγιο , Deree στη Ψυχολογία και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο University of London, MSc in Occupational Psychology , ενώ παράλληλα απέκτησε Practitioner Diploma στο Executive και Life Coaching  στο Λονδίνο όπου δούλεψε με στελέχη επιχειρήσεων.

Είναι εκπαιδευμένη στην αναπτυξιακή ψυχοπαθολογία παιδιών και εφήβων, από την Ιατρική Αθηνών, σε εξειδικευμένα ψυχομετρικά εργαλεία που αφορούν το  επαγγελματικό προσανατολισμό και τη κλινική αξιολόγηση ενηλίκων και παιδιών. Γράφει επίσης  ψυχοκοινωνικές εκθέσεις. 

Εξειδικεύεται στην Οικογενειακή-Συστημική Ψυχοθεραπεία  στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων.

Έχει εργαστεί στο παρελθόν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, σε Μ.Κ.Ο. -πλαίσια με μονογονεικές οικογένειες-συγκρουσιακά διαζύγια και ΑΜΕΑ ως ψυχολόγος αλλά και σε τμήματα ανθρωπίνου δυναμικού.

Διατηρεί γραφείο  ιδιωτικά στην Αθήνα δουλεύοντας με οικογένειες και άτομα  ενώ οργανώνει ομάδες συμβουλευτικής (σχολές γονέων και προσωπικής ανάπτυξης-σχέσεων,διαχείριση στρες). Επίσης εργάζεται ως εργασιακή ψυχολόγος-HR Consultant  στο κομμάτι της αξιολόγησης μέσω  Τεστ στην Ison Psychometrica, παράλληλα συνεργάζεται  με το Δήμο Ψυχικού-Φιλοθέης σαν σύμβουλος οικογένειας. 

Είναι Μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής εταιρείας Συμβουλευτικής και του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού.

 

Ναυσικά Βράιλα 

Ψυχολόγος, Οικογενειακή Σύμβουλος

MSc. Οργανωτικής Ψυχολογίας, University Of London


τηλ επικοινωνίας 694 7097 711

Επτανήσου 53, ΑθήναΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΠΕΛΑ***** ****
01:01 Κυριακή 19/06/2016
Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 18 ΕΤΩΝ ΕΔΩΣΕ ΠΑΝΕΛΗΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΗΓΕ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΑΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΓΑΛΕ 95 ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ 109 ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Η ΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΤΗΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΟΥΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...