Ο Τζώνης Καλημέρης στον ΑΝΤ1 – Τι θέση αναλαμβάνει;

17 Δεκεμβρίου 2014

Δεν έμεινε πολύ εκτός τηλεόρασης ο Τζώνης Καλημέρης αφού μετά την αποχώρηση του από τον Alpha συμφώνησε άμεσα με τον ΑΝΤ1.

Το έμπειρο στέλεχος στα τηλεοπτικά δρώμενα θα έχει την θέση του εντεταλμένου συμβούλου τηλεοπτικού περιεχομένου στο κανάλι του Αμαρουσίου.

H ανακοίνωση του ΑΝΤ1: «Ο Τζώνης Καλημέρης στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ αναλαμβάνει καθήκοντα εντεταλμένου συμβούλου τηλεοπτικού περιεχομένου.

O Τζώνης Καλημέρης, ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη των ελληνικών Μedia, αναλαμβάνει καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου Τηλεοπτικού Περιεχομένου στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ για την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ανώτατο διοικητικό στέλεχος τηλεοπτικών σταθμών, με προϋπηρεσία σε επιτελικές θέσεις από τις οποίες συνέβαλε ουσιαστικά στη διαμόρφωση του σύγχρονου τοπίου της ελληνικής τηλεόρασης, ο Τζώνης Καλημέρης εντάσσεται πλέον στο δυναμικό του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Η αποδεδειγμένη εμπειρία του αλλά και η επιτυχημένη του πορεία σε νευραλγικές θέσεις θα συνδράμουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του τηλεοπτικού περιεχομένου όλων των Media του Ομίλου, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας».Αxortagos.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Paul Lefevre Geraldy
Η Σκέψη της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy