Μαρκόπουλος: «Μεγάλη επιτυχία η πρόκριση»

Ο ΠΑΟΚ είχε διασφαλίσει την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Eurocup πριν το παιχνίδι με τη Μπούντουσνοστ στο Μαυροβούνιο.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε πως αποτελεί σημαντική επιτυχία της ομάδας η πρόκριση ενώ μίλησε και για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω ότι η πρόκρισή μας είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία, αλλά για τον ΠΑΟΚ είναι ακόμη πιο σημαντικό το γεγονός ότι προκρίθηκε έχοντας κατακτήσει την 2η θέση στο όμιλο και με ομάδες πολύ δυνατές. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη τους προσπάθεια και στους συνεργάτες μου για την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει όλο αυτό το διάστημα. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμη μπροστά μας και εμείς οι προπονητές και τα παιδιά στο γήπεδο, γιατί πάμε πλέον σε ένα άλλο επίπεδο, με πολύ πιο δύσκολους αντιπάλους, αλλά νομίζω ότι δείξαμε στο γήπεδο πως όλα είναι θέμα θέλησης. Είναι πολύ σημαντικό γεγονός για παράδειγμα για τον ΠΑΟΚ το ότι κερδίσαμε τρία εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό δείχνει ότι υπήρχε πολύ μεγάλη θέληση από όλα τα παιδιά που έκαναν και μεγάλη προσπάθεια. Νομίζω ότι για τον ΠΑΟΚ γενικά είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα αυτό που έχουμε κάνει φέτος με την παρουσία μας στο Eurocup».

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς πολύ άγχος, καθώς και οι δύο ομάδες είχαμε περάσει στην επόμενη φάση, οπότε κοιτάξαμε και οι δύο εκτός από το διεκδικήσουμε τη νίκη, αποτέλεσμα για το οποίο μπαίνoυμε πάντα στο γήπεδο, να δοκιμάσουμε και ορισμένα πράγματα, ενόψει και των επόμενων υποχρεώσεών μας. Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο, στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν είχαμε την ίδια παρουσία και απόδοση, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και πάλι και ουσιαστικά από δικά μας λάθη πήγε το παιχνίδι στην παράταση. Εύχομαι καλή συνέχεια στην αντίπαλη ομάδα».

Για το παιχνίδι της Δευτέρας για το Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, αλλά και πάρα πολύ δύσκολο. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατή ομάδα, συγκαταλέγεται στα μεγαθήρια της Ευρώπης, αλλά έχουμε χρόνο ακόμη μπροστά μας για να μιλήσουμε για αυτό το παιχνίδι».

Σχετικά άρθρα