Άστεγος δίνει σε φοιτήτρια τα τελευταία του 3 ευρώ και εκείνη του μαζεύει 27 χιλιάδες

18 Δεκεμβρίου 2014

Φοιτήτρια του Πανεπιστημίου του «Central Lancashire», στη Μεγάλη Βρετανία, συγκέντρωσε μέσω ίντερνετ 27 χιλιάδες ευρώ για άστεγο ο οποίος είχε προσφερθεί να της δώσει τα τελευταία του 3,8 ευρώ προκειμένου εκείνη να πάρει ταξί.  

Όλα έγιναν στις 4 Δεκεμβρίου όταν η Ντομινίκ Χάρισον Μπέντζεν έχασε την κάρτα της και ήλθε σε δύσκολη θέση ενώ βρισκόταν βράδυ σε δρόμο και προσπαθούσε  να επιστρέψει στο σπίτι της.    

Ο άστεγος προσφέρθηκε να της δώσει τα τελευταία του χρήματα και παρότι εκείνη αρνήθηκε δεν ξέχασε τη χειρονομία του. Έτσι άρχισε μια εκστρατεία προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για εκείνον, καλώντας όσους θέλουν, να κάνουν μια προσφορά τριών λιρών, όσα χρήματα δηλαδή της πρόσφερε ο Ρόμπι. Κάλεσε επίσης γνωστούς και φίλους να μείνουν μια νύχτα δίπλα στους άστεγους.    

Το εγχείρημα είχε μεγάλη επιτυχία και μάλιστα κάποια στιγμή η ιστοσελίδα έπεσε λόγω των πολλών επισκέψεων. Η Ντομινίκ περίμενε ότι θα συγκεντρώσει 500 λίρες, όμως μαζεύτηκαν 27 χιλιάδες.  


Το ποσό που συγκεντρώθηκε θα δοθεί για να βρεθεί ένα σπίτι στον Ρόμπι ενώ, όπως αναφέρει η Γκάρντιαν πλέον, όπως δήλωσε η 22χρονη φοιτήτρια, θα βοηθήσει με τα χρήματα όσο περισσότερους ανθρώπους μπορεί.  Πηγή: www.lifo.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πόσο γόνιμη είσαι;
Γυναικολογία
Πόσο γόνιμη είσαι;
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας