Πετράκης: «Σπουδαία νίκη»

Εμφανώς ικανοποιημένος ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για τη σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ και για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν αλλά και για την πειθαρχία και την εμφάνιση. Ένα σπουδαίο ματς απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και αυτή η νίκη αποκτά μεγαλύτερη αξία. Το ματς έχει τελειώσει, έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη παιχνίδι και αν παρουσιάσουμε την ίδια πειθαρχία θα σημαίνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Η ουσία είναι ότι η νίκη μας συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε αφού αυτό που ενδιαφέρει είναι στο τέλος να είμαστε καλά. Εκτός από την πειθαρχία και τη θέληση στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ μας βγήκε και η τακτική και έτσι είχαμε μια ολοκληρωμένη εικόνα».

Για το αν ο στόχος της ομάδας του είναι πλέον η έξοδος στην Ευρώπη: «Για μένα δεν υπάρχει. Πάντα το επόμενο ματς είναι ο στόχος μας. Θα μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο μόνο όταν πλησιάζουμε στο τέλος. Είναι ανώριμο από την δική μας πλευρά να πω κάτι για τέτοιο στόχο όσο είμαστε ακόμη στον πρώτο γύρο».

Σχετικά άρθρα