Νίκη για ψυχολογία ενόψει ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στις 22:00 στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας.

Στο πράσινο στρατόπεδο άπαντες θέλουν τη νίκη για ψυχολογικούς κυρίως λόγους ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ αλλά και του ντέρμπι κόντρα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θέλει να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του.

Ο Παναθηναϊκός γνωρίζει ήδη πως στο Top-16 θα βρεθεί απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Μακάμπι, τη Γαλατασαράι και κατά πάσα πιθανότητα τη Μπαρτσελόνα. Τον όμιλο αναμένεται να συμπληρώσει η Μάλαγα στην περίπτωση που η Άλμπα Βερολίνου επικρατήσει της αδιάφορης Τσεντεβίτα, ο νικητής της αναμέτρησης Ερυθρός Αστέρας-Λαμποράλ Κούτσα και τέλος ο τρίτος του πρώτου ομίλου.

Στα αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός δεν υπολογίζει τον Μποχωρίδη ο οποίος είναι τραυματίας ενώ ο Δημήτρης Διαμαντίδης που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το τραυματισμό του αναμένεται να προστατευθεί. Όσοι φίλοι του Παναθηναϊκού βρεθούν στο ΟΑΚΑ είναι πιθανό να δουν τον ΝτεΜάρκους Νέλσον να πατάει για πρώτη φορά στο παρκέ. Από την άλλη μεριά η Μπαρτσελόνα έχει ελλείψεις αφού Αμπρίνες και Όλεσον έχουν τεθεί εκτός μάχης. Αμφίβολος είναι και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην Ελλάδα.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι ο Φερνάντο Ρότσα από την Πορτογαλία, ο Τολγκά Σαχίν από την Ιταλία και ο Έντι Βιατόρ από τη Γαλλία.

Σχετικά άρθρα