Βολική ισοπαλία στο Αβελίνο-Μπολόνια

106. ΝΑΝΣΙ-ΚΛΕΡΜΟΝ 1 1.60
 
Τη μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες έχει η Νανσί. Για πρώτη φορά στην τρέχουσα περίοδο συμπλήρωσε τρείς διαδοχικές ήττες χωρίς μάλιστα να σκοράρει με συνέπεια να μείνει τέσσερις βαθμούς πίσω από την τρίτη προνομιούχο θέση στη Β’ Γαλλίας. Είναι δυνατή στο γήπεδό της με απολογισμό 4-4-1 φέτος και επιπρόσθετα δεν θα έχει απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών. Η ευκαιρία προκύπτει πρώτον διότι θα μπεί αποφασισμένη για το τρίποντο και δεύτερον επειδή η Κλερμόν έχει μαζί με Ορλεάν, Αρλ τις χειρότερες επιδόσεις εκτός έδρας στην κατηγορία με απολογισμό έως τώρα δύο ισοπαλίες και επτά ήττες.
 
Επιπρόσθετα η φιλοξενούμενη θα παραταχθεί με απουσίες καθώς θα λείψουν οι βασικοί αμυντικοί Λιπινί, Μποκορνί και ο τερματοφύλακας Οστίς. Η παράδοση δεν έχει πολλά μεταξύ τους ματς πάντως η Νανσί έχει το προβάδισμα εντός έδρας με τρείς νίκες και μία ήττα. Εναλλακτικά, καλή επιλογή για όσους παίζουν γκολ θα ήταν τα 2-3 τέρματα.  
 
123. ΑΒΕΛΙΝΟ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ Χ 2.85
 
Εχει χάσει τη φρεσκάδα που την διέκρινε η γηπεδούχος με αποτέλεσμα να αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές. Το άσχημο είναι ότι δεν σκοράρει καθώς σε αυτό τον αριθμό αγώνων πέτυχε μόνο ένα γκολ στην εντός έδρας ήττα από την Κροτόνε με 2-1. Με απολογισμό μόλις τρείς πόντους από ισάριθμες “λευκές”ισοπαλίες από εκεί που βρισκόταν μια ανάσα από την κορυφή έπεσε στην όγδοη θέση της κατάταξης στη Serie B.
 
Ροπή προς τις ισοπαλίες έχει και η Μπολόνια η οποία μετρά μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Σκοράρει με ευκολία αλλά δεν είναι σταθερή στο ανασταλτικό κομμάτι με συνέπεια να μην μπορεί να κρατήσει το προβάδισμα όπως την περασμένη αγωνιστική όπου προηγήθηκε δύο φορές της (2ης στην κατάταξη) Φροζινόνε αλλά ισοφαρίστηκε τελικά σε 2-2. Το Χ δεν θα είναι διόλου κακό αποτέλεσμα για τις δύο ομάδες οι οποίες έχουν βασικό στόχο την παραμονή στις θέσεις των πλέι οφ.

Σχετικά άρθρα