Με Αμπιντάλ στη Μυτιλήνη

Διαβάστε ακόμα: «Σπίτι μου η φανέλα του Ολυμπιακού»! (video)

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι του Σαββάτου, με αντίπαλο την Καλλονή, ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής, με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Πολλή δουλειά έγινε επάνω στο κομμάτι της τακτικής, ενώ παράλληλα δουλεύτηκε ιδιαίτερα η ανάπτυξη του παιχνιδιού και η στρατηγική επάνω στη δημιουργία φάσεων στην αντίπαλη εστία.

Εκτός προγράμματος έμειναν οι Μιλιβόγεβιτς και Μποτία, ενώ ο Ντουρμάζ δεν μπορεί ακόμη να μπει σε κανονικό αγωνιστικό ρυθμό, καθώς του λείπουν προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Το πρόβλημα στους κοιλιακούς του Αυλωνίτη, δεν επιτρέπει στον Έλληνα αμυντικό να ταξιδέψει στη Μυτιλήνη. Εκτός έμεινε και ο Φουστέρ που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τη γρίπη, όπως και ο Σαλίνο που έχει ενοχλήσεις.

Όπως είχε γνωστό από το πρωί, ο Ερίκ Αμπιντάλ θα μείνει για λίγες μέρες ακόμη να βοηθήσει την ομάδα, λόγω των απουσιών στα στόπερ. Και είναι στην αποστολή που επέλεξε ο Μίτσελ για το ματς του Σαββάτου. Στη Λέσβο θα βρεθούν οι:

Αμπιντάλ, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Φορτούνης, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μέγιερι, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ελαμπντελαουί, Ρομπέρτο, Γκαζαριάν, Σιόβας, Βούρος .

Η αποστολή ταξιδεύει με τσάρτερ, θα την υποδεχθεί πολύς κόσμος, ενώ δίπλα στην ομάδα θα είναι ξανά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σχετικά άρθρα