Ο Βλάχος στον πάγκο της Εθνικής

19 Δεκεμβρίου 2014

Μετά την παραίτηση του Σάκη Κεχαγιά από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών συνεδρίασε το ΔΣ της ΚΟΕ προκειμένου να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Η ομοσπονδία ήρθε σε συμφωνία με τον Θόδωρο Βλάχο και έτσι ο Έλληνας τεχνικός θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ, μετά από σημερινή έκτακτη τηλεφωνική συνεδρίαση, αποφάσισε να αναθέσει σ’ αυτή τη φάση, την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας στην Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών, στον προπονητή Θόδωρο Βλάχο.

Μετά την ανακοίνωση ο Θοδωρής Βλάχος έκανε δηλώσεις στις οποίες τόνισε πως αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο να αναλάβει την Εθνική ομάδα.

«Αποδέχτηκα θετικά την πρόταση από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρη Διαθεσόπουλο που επικυρώθηκε από το ΔΣ της ΚΟΕ, να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να διαχειριστώ τις τύχες της Εθνικής ομάδας, που τα δύο τελευταία χρόνια έχει κάνει βήματα μπροστά, γεγονός το οποίο οφείλεται και στον προκάτοχο μου, Σάκη Κεχαγιά.

Η ομάδα είναι καλή και με προοπτικές να προχωρήσει ακόμη περισσότερο. Είμαι αισιόδοξος γι αυτό. Η επόμενη ημέρα θα προσπαθήσουμε να είναι ακόμη καλύτερη και ελπιδοφόρα για την Εθνική μας ομάδα», είπε ο Βλάχος.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...