Από την… απέλαση στην ανανέωση ο Μπλάνκο

Ο Ισμαέλ Μπλάνκο… κέρδισε νέο συμβόλαιο που τον… δένει για ακόμα δύο χρόνια στη Μπαρτσελόνα του Εκουαδόρ, καθώς με την απόδοσή του βοήθησε πολύ στα μέχρι τώρα επιτεύγματα της ομάδας του. Και να φανταστεί κανείς ότι πριν από λίγες μέρες ο πρόεδρος της χώρας Ραφαέλ Κορέα απειλούσε τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ με… απέλαση!

Ο Αργεντινός άσος, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Λουίς Νομπόα συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Έτσι, θα παραμείνει κάτοικος Εκουαδόρ για ακόμα δυο χρόνια, με την ομάδα ρου να διεκδικεί το πρωτάθλημα και σ’ αυτό έχει συμβάλει πολλά και ο Ισμαέλ Μπλάνκο…
«Ο Μπλάνκο είναι ένας από τους καλύτερους ξένους στο πρωτάθλημα μας, έτσι θα παραμείνει στην ομάδα για άλλα δυο χρόνια», δήλωσε ο Νομπόα, ο οποίος προανήγγειλε και μεταγραφές. Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, η Μπαρτσελόνα είναι πιθανόν αποκτήσει τον άσο της Πατσούκα, Κριστιάν Πενίγια, παίκτη με τον οποίο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις. Ο πρόεδρος της ομάδας του Εκουαδόρ είπε μάλιστα ότι τα πράγματα πάνε πολύ καλά σ’ αυτή την υπόθεση.

Πριν από λίγες ώρες ο Ραφαέλ Κορέα, πρόεδρος της Δημοκρατίας του Εκουαδόρ και φανατικός οπαδός της Εμελέκ, απείλησε-αστειευόμενος-τον Ισμαέλ Μπλάνκο με απέλαση από τη χώρα για το γκολ που πέτυχε ο Αργεντινός φορ στον τελικό του Κυπέλλου, ισοφαρίζοντας για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.
«Τον Μπλάνκο, πρέπει να τον απελάσουμε από τη χώρα», έγραψε ο Ραφαέλ Κορέα στο «Twitter» με αρκετή δόση χιούμορ!
Να αναφέρουμε πως ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στην αναμέτρηση της Εμελέκ με την Μπαρτσελόνα για τον πρώτο τελικό του Κυπέλλου Εκουαδόρ!

Σχετικά άρθρα