Πάλι εκτός ο Μπακάκης

Ο Μιχάλης Μπακάκης παρότι προπονήθηκε κανονικά τις προηγούμενες μέρες και είχε θέσει εαυτόν στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα δε θα επιστρέψει στη «δράση» στο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών στο ΟΑΚΑ.

Ο διεθνής δεξιός μπακ, έμεινε εκτός αποστολής ενόψει της αναμέτρησης της 10ης αγωνιστικής, καθότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να πάρουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ κάποιο ρίσκο με την υγεία του.

Προτίμησαν λοιπόν να του δώσουν και άλλο χρόνο προκειμένου να είναι πανέτοιμος ενόψει του πολύ κρίσιμου αγώνα με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδος στις 8 Ιανουαρίου.

Από εκεί και πέρα εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Άλεξ Ντακόλ και Έλντερ Μπαρμπόσα αμφότεροι έκαναν ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

 Οι «εκλεκτοί» του Δέλλα για το κυριακάτικο παιχνίδι το οποίο είναι το τελευταίο για το 2014, είναι οι: Ανέστης, Καραγκιολίδης, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Ντούνης Μ.,  Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Μπρέσεβιτς, Ζόριτς, Τζανετόπουλος, Φαγέ, Τσεβάς και Σβάρνας.

Σχετικά άρθρα