Έγιναν τα εγκαίνια του Star Store

Τα εγκαίνια του Star Store πραγματοποίησε ο Αστέρα στην καρδιά της Τρίπολης, κερδίζοντας τις εντυπώσεις μέσα από την όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε και παρά το κρύο που επικρατούσε. Ο κόσμος έδωσε το παρόν από νωρίς στην εκδήλωση και με το χειροκρότημα του, επιβράβευσε όλους τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας του Αστέρα.

Μέσα στο κατάστημα τελέστηκε ο αγιασμός και στην συνέχεια όλοι πήγαν μπροστά από την όμορφη εξέδρα που είχε στηθεί πάνω στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως.

Την εκδήλωση «άνοιξαν» παιδιά από της ακαδημίες του Αστέρα που τραγούδησαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και με μια φωνή ευχήθηκαν χρόνια πολλά σε όλους, ενώ στη συνέχεια έξι κοπέλες από το γυμναστήριο ΤΟΡ-GYM ανέβηκαν στην εξέδρα και χόρεψαν, είτε φορώντας τις φανέλες του Αστέρα, είτε των Ευρωπαίων αντιπάλων του.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Γιώργος Μποροβήλος και ο προπονητής της ομάδας Στάικος Βεργέτης ανέβηκαν στην ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα και αναφέρθηκαν στην πορεία του Αστέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη, με την υπόσχεση να δίνεται πώς θα γίνει ότι καλύτερο για να είναι και πάλι η ομάδα σε ομίλους Ευρωπαϊκής Διοργάνωσης.

Την «σκυτάλη» της βραδιάς πήραν οι Κουρμπέλης, Μουνάφο, Μάσα που σχολίαζαν, βλέποντας το βίντεο με τα φετινά «ευρωπαϊκά γκολ» την πορεία του Αστέρα στο EUROPA LEAGUE. Από τον πρώτο αγώνα με την Ροβανιέμι στο Ούλου της Φινλανδίας μέχρι τον τελευταίο αγώνα με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, με τους ποδοσφαιριστές να κερδίζουν το χειροκρότημα από τους παρευρισκομένους.

Την ωραία βραδιά των εγκαινίων του Star Store έκλεισαν η «Κιβωτός του Κόσμου» και το «Χαμόγελο του παιδιού» που ευχαρίστησαν τον Αστέρα για την στήριξη τους στην προσπάθεια που κάνουν. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τους παίκτες να υπογράφουν τα σχετικά αυτόγραφα και να βγαίνουν φωτογραφίες με όλους τους φίλους της ομάδας, μικρούς και μεγάλους.

Τέλος, ο κόσμος της Τρίπολης μπορεί να βοηθήσει βγάζοντας selfie μπροστά στα Χριστουγεννιάτικα δέντρα του Αστέρα, εντός και εκτός της μπουτίκ.

Αυτό που πρέπει να κάνει ο κόσμος είναι να βγάλει μια selfie και να την ποστάρει γράφοντας Star Store και asterastripolis (#starstore #asterastripolis) μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Όσες πιο πολλές φωτογραφίες ανέβουν στο διαδίκτυο, τόσο περισσότερα χρήματα θα προσφέρει ο Αστέρας. Ο Ζησόπουλος έδωσε το σύνθημα, με την πρώτη φωτογραφία.

Σχετικά άρθρα