«Σκόρπισε» τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Με κεκτημένη ταχύτητα από την επικράτηση κόντρα στη Ραντνίτσκι ο Ολυμπιακός “σκόρπισε” τον ΠΑΟΚ στο Παπαστράτειο επικρατώντας με το ευρύ 19-3!

Σε… παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός μια ακόμα αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών. Ο Θρύλος με κεκτημένη ταχύτητα από την νίκη κόντρα στη Ραντνίτσκι σκόρπισε και τον ΠΑΟΚ με 19-3 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής σημειώνοντας παράλληλα την 6η του νίκη σε ισάριθμα ματς στην Ελλάδα. Λίγες ημέρες μετά τη σπουδαία επικράτηση σε βάρος της Ραντνίτσκι με 13-7, οι ερυθρόλευκοι κατέγραψαν στο ενεργητικό τους μια ακόμα καλή εμφάνιση επιβάλλοντας  την κυριαρχία τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Παράλληλα η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου διεύρυνε το αήττητο σερί της τη φετινή χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη αφού σε 8 συνολικά παιχνίδια αγνοεί την ήττα και ολοκλήρωσε με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις της για το 2014. Στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς ο Ολυμπιακός ήταν πολύ ορεξάτος και διατήρησε καλό ρυθμό μέχρι το φινάλε.

Ο… κεφάτος Μάλιαρακ!

Ο Ολυμπιακός μπήκε όπως…συνηθίζει δηλαδή φουριόζος και με διάθεση να χτίσει από νωρίς μια μεγάλη διαφορά. Με πρωταγωνιστική τον Μπλάι Μάλιαρακ στο πρώτο 8ο λεπτό στη διάρκεια του οποίου ο Ισπανός περιφερειακός πέτυχε τρια γκολ οι νταμπλούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 6-0. Αξιοποιώντας το πλεονέκτημα στις επιθέσεις με παίκτη παραπάνω (3/3) ο Θρύλος έβρισκε εύκολα τρόπους να ξεκλειδώσει την άμυνα του ΠΑΟΚ και να σκοράρει, την ίδια ώρα που η δική του η άμυνα λειτουργούσε υποδειγματικά.

Κατέβασε στροφές στο 2ο οκτάλεπτο…

Με δεδομένη την έκταση που πήρε το σκορ στο 1ο οκτάλεπτο, ο Θρύλος, κατέβασε στροφές στο 2ο οκτάλεπτο όσον αφορά την συχνότητα στο σκοράρισμα. Γιατί η διάθεση για δημιουργία και ο καλός ρυθμός παρέμεινε σε καλά επίπεδα για τους ερυθρόλευκους πολίστες. Η “ιστορία” του 2ου οκταλέπτου γράφτηκε από το γκολ του Μουρίκη με πέναλτι, το σουτ από την περιφέρεια του Γούνα και το…παρθενικό γκολ του ΠΑΟΚ που σημείωσε ο Αληχνίδης 33” πριν το φινάλε το ημιχρόνου.

Ξαναπάτησε γκάζι…

Στο 3ο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός πάτησε και πάλι το πόδι στο “γκάζι” και πέτυχε πέντε ακόμα γκολ και δεν έριξε το ρυθμό μέχρι και το φινάλε της αναμέτρησης. Οι ερυθρόλευκοι σκόραραν όποτε ήθελαν και με όποιον τρόπο ήθελαν και έφτασαν στην τελική επικράτηση με 19-3.

Τα οκτάλεπτα: 6-0, 2-1, 5-0, 6-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 3, Δελακάς , Φουντούλης 3 , Ποντικέας 2, Δερβίσης, Ντόσκας 1, Μουρίκης 2 , Κολόμβος 3, Μάλιαρακ 3 , Γούνας 2 ,

ΠΑΟΚ: Κεγαχιάς, Σαρησάββας, Μιτελούδης, Αληχανίδης 1, Προσινικίδης, Νικολαϊδης, Κολτάνιν, Παπαποστόλου, Βογιατζόγλου, Σολανάκης 1, Μαζοκοπάκης 1, Βαχαρσλής, Μπελιζιώτης

Σχετικά άρθρα