Κόβεται ο Χουάνμα, κρίσιμο 10ήμερο για στόπερ

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει περισσότερο για τους Πράσινους, αφού ήδη φαίνεται πως κόβεται από τη λίστα με τους “εκλεκτούς” ο Ισπανός Χουάνμα, τον οποίο παρακολούθησε από κοντά στην… εξάρα που δέχθηκε η Νουμάνθια (6-6 με τη Λούγο), ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού Λεωνίδας Βόκολος.

Ο 30χρονος Ουρουγουανός Γκιγέρμο Ροντρίγκες της Ελλάς Βερόνα και ο 27χρονος Σέρβος Βόισλαβ Στάνκοβιτς της Παρτιζάν Βελιγραδίου παραμένουν εντός λίστας, αφού έχουν τσεκαριστεί και αρέσουν, ωστόσο επί του παρόντος δεν υπάρχει συμφωνία με κανέναν από τους δύο διότι, αφενός η ιταλική ομάδα θα πρέπει να συναινέσει για τον δανεισμό του πρώτου, αφετέρου ο δεύτερος θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Προ ημερών άλλωστε δήλωσε ότι υπάρχει οικονομική διαφορά με τον Παναθηναϊκό και ότι εξετάζει πρόταση της ισπανικής Μπέτις.

Παράλληλα όμως στον Παναθηναϊκό δουλεύουν αθόρυβα και για άλλες δύο περιπτώσεις στόπερ, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει. Μάλιστα λέγεται από υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ ότι αυτοί αποτελούν προτεραιότητα για το κέντρο της άμυνας. Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά εντός των προσεχών ημερών, καθώς στις αρχές της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί μεταγραφική σύσκεψης κορυφής στην ΠΑΕ προκειμένου να παρθούν και οι τελικές αποφάσεις.

Σχετικά άρθρα