«Κάπου εδώ τελειώνει η Νίκη Βόλου…»

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έκανε λόγο για τίτλους τέλους που ρίχνει η Νίκη Βόλου λόγω τον προβλημάτων της αλλά και για τη δραματική κατάσταση που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές του.  
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Τζαναβάρα στον Sentra 103,3:
Για την κατάσταση στη Νίκη Βόλου: «Οι πιθανότητες να ρίξει τίτλους τέλους είναι μεγάλες. Υπάρχουν πολλά προβλήματα και νομίζω πως η ομάδα δεν θα τα καταφέρει. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι να βοηθήσουν, αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτό. Είναι πολλά τα οικονομικά ανοίγματα και δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι».
Για τους ποδοσφαιριστές: «Μετά το τέλος Δεκεμβρίου θα υπάρχει τρομερό πρόβλημα με τα ενοίκια. Οι ποδοσφαιριστές έχουν σοβαρά θέματα διαβίωσης και δεν έχουν πάρει τους τελευταίους μισθούς. Οι ιδιοκτήτες απαιτούσαν τα χρήματα, απλά κάποιοι έχουν πάρει καπάρο δύο ενοίκια και είναι ουσιαστικά πληρωμένοι μέχρι τέλος του μήνα».
Για τον Πάτση: «Ήρθαμε σε επαφή και μου εξήγησε ακριβώς την κατάσταση, μίλησε και στους ποδοσφαιριστές. Είπε πως είναι δυσβάσταχτο το οικονομικό βάρος και δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο. Στην αρχή πιστεύαμε ότι κάτι θα γίνει, αλλά δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά».
Για το τι θα κάνουν ο ίδιος και οι παίκτες: «Η κατάσταση μας οδηγεί να πάρουμε αποφάσεις που δεν θέλουμε. Σεβόμενοι τον σύλλογο, το πρωτάθλημα, το ποδόσφαιρο, κρατήσαμε καλά το τμήμα, μέχρι και τελευταίο παιχνίδι στη Βέροια. Ήμασταν σοβαροί, επαγγελματίες, ευσυνείδητοι. Κάπου εδώ όμως, τελειώνει η Νίκη Βόλου…. Το κάθε παιδί θα κοιτάξει τον εαυτό του. Είμαστε επαγγελματίες. Σαν τεχνικό τιμ περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, θα αποχωρήσουμε τελευταίοι, θα κοιτάξουμε την επόμενη μέρα μας. Είναι τραγικό για την ομάδα, αλλά δυστυχώς είναι η αλήθεια».
Για το ενδεχόμενο συγχώνευσης με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Η Νίκη έχει πολλά χρέη για να τα πάρει άλλη ομάδα. Η Νίκη διαλύεται, ο Ολυμπιακός έχει πολλά προβλήματα και δεν είναι άσχημη η ιδέα για μία ομάδα. Ο Βόλος είναι ποδοσφαιρική και όμορφη πόλη, έχει δύο γήπεδα, υποδομές. Μία ομάδα θα ενώσει την πόλη και θα είναι πάρα πολύ δυνατή. Και οικονομικά και με φιλάθλους. Είναι ίσως η πιο κατάλληλη στιγμή μετά την κατάρρευση της Νίκης και το γεγονός πως Ολυμπιακός προσπαθεί, αλλά δεν μπορεί για κάτι παραπάνω».

Σχετικά άρθρα