Νέα φιλανθρωπική δράση του Ολυμπιακού

Διαδοχικές είναι οι φιλανθρωπικές δράσεις στις οποίες λαμβάνει μέρος η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο διάστημα των εορτών. Το πρωί της Δευτέρας η πειραϊκή ΠΑΕ συμμετείχε στη διανομή συσσιτίων σε άπορες οικογένειες, στηρίζοντας την προσπάθεια της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας. 
 
Η σχετική ενημέρωση από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
 
«Ο Ολυμπιακός και ο κ. Μαρινάκης αποδεικνύουν καθημερινά με πράξεις, πως είναι πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μας!
 
Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας, η ομάδα μας, εκπροσωπούμενη από την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, κα. Κατερίνα Μυλωνά βρέθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας, όπου διανεμήθηκαν σήμερα σε 1.100 οικογένειες συσσίτια, ενώ μέχρι αύριο θα δοθούν συνολικά σε πάνω από 2.500.
 
Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχή επαφή και συνεργασία, με τον Πρόεδρό μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, να στηρίζει μέσω της ΠΑΕ το σπουδαίο έργο που επιτελεί η συγκεκριμένη Μητρόπολη.
 
Άπαντες μίλησαν με «θερμά» λόγια για την αγάπη και την συμπόνια προς τον συνάνθρωπο, ενώ εξήραν την φιλανθρωπική δράση του κ. Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία λαμβάνει χώρα 365 μέρες τον χρόνο!
 
Αρχικά, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νίκαιας κ.κ. Αλέξιος τόνισε: «Κοντά μου οι καλοί συνεργάτες. Ο πατήρ Γεώργιος, οι ιερείς μας που εργάζονται αποδοτικά. Οι καλές κυρίες που είναι στη φιλόπτωχο και στο έργο της προνοίας της Μητρόπολής μας και ασφαλώς κοντά μας οι χορηγοί. Ο Ολυμπιακός, ο αγαπητός Βαγγέλης Μαρινάκης, τον οποίο εκπροσωπεί η ευγενεστάτη κυρία Μυλωνά, η οποία είναι εδώ και την συγχαίρουμε και παρακαλούμε να διαβιβάσει τις ευχαριστίες όλων για το φιλανθρωπικό έργο, το οποίο είναι τόσο σημαντικό στη Μητρόπολή μας και αυτό το οφείλουμε στην βοήθεια την δική σας. Γιατί μόνοι μας δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Αγωνιζόμαστε καθημερινώς, ώστε να μην λείψει ότι έχουν ανάγκη οι ευλογημένοι Χριστιανοί μας που μένουν σε αυτές τις ευαίσθητες περιοχές. Της Νίκαιας, του Κερατσινίου, του Περάματος, του Κορυδαλλού, της Αγίας Βαρβάρας, του Αιγάλεω και του Χαϊδαρίου».
 
Από την άλλη, ο Πατέρας Δημήτριος τόνισε κατά τη διανομή συσσιτίων στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας: «Ο Μητροπολίτης Αλέξιος θα διανείμει, σήμερα σε 1.100 και συνολικά μέχρι αύριο σε 2.500 οικογένειες, διάφορα πράγματα έτσι ώστε να περάσουν τις ημέρες των εορτών. Βέβαια αυτό δεν γίνεται μόνο σήμερα, γίνεται καθ’ όλη την διάρκεια του έτους και επί καθημερινής βάσεως. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι, οι 2.500 οικογένειες, κακά τα ψέματα κρέμονται από την Μητρόπολη Νίκαιας. Δόξα τω Θεώ, ο Σεβασμιότατος με τους ανθρώπους που έχει γύρω του, προσπαθεί και ικανοποιεί αυτές τις ανάγκες. Σήμερα όλη η διανομή είναι από τον Ολυμπιακό, είναι από τον κ. Μαρινάκη και γι΄ αυτόν τον λόγο τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και θα ήθελα να εκθειάσω το έργο που κάνει, αυτό που ξέρουμε αλλά και αυτό που δεν ξέρουμε. Γιατί δεν σας κρύβω ότι ο Ολυμπιακός κάνει έργο, το οποίο έχει διάρκεια και πολλές φορές οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν ξέρουν ότι ο κ. Μαρινάκης κάνει και πράγματα τα οποία δεν θέλει να μαθαίνουμε. Γι΄ αυτό λοιπόν, να έχουμε καλές γιορτές και ο Θεός να μας φυλάει πάντα και να μας δίνει υγεία, σε εμάς και σε όλο τον κόσμο». 

Σχετικά άρθρα