Δέλλας: «Έχει μείνει ένα εξάμηνο»

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Super League έχει ξεκινήσει και πλέον όλοι ανυπομονούν να δούνε την «Ένωση» στη φυσική της θέση. Το ίδιο ισχύει και για τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος όμως δεν παρεκκλίνει της τακτικής του.

«Πέρυσι τέτοια εποχή λέγαμε ότι θέλαμε να βγούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από το μαύρο …τούνελ που έχει μπει η ομάδα. Τώρα έχει μείνει μόνο ένα εξάμηνο. Με υπομονή και πολλή σκληρή δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε να ξαναβγάλουμε την ομάδα στο φως», ήταν τα αρχικά λόγια του προπονητή του «δικεφάλου» στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου για να συνεχίσει κάνοντας μία τετριμμένη μεν, αλλά πολύ σημαντική δε ευχή: «Το μεγαλύτερο αγαθό από όλα και πάνω από όλα είναι η υγεία. Όταν έχουμε υγεία μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και για αυτό θέλω σε όλους να ευχηθώ υγεία και να είναι δίπλα στην ομάδα».

Ερωτηθείς για το… μεταγραφικό δώρο που περιμένει από τον Άγιο Βασίλη για την ΑΕΚ, ο «Κολοσσός» ακολουθώντας την προσφιλή του τακτική απέφυγε να απαντήσει και αρκέστηκε να πει: «Θα δούμε, θα δούμε…».

Σχετικά άρθρα