Απόλλωνας: Ευχαριστώ και πρόσκληση

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο Ζηρίνειο στον νικηφόρο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την Κηφισιά και κάλεσε τους Πατρινούς φιλάθλους να δώσουν το «παρών» στην εντός έδρας αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου (27/12, 17:00) κόντρα στον Κόροιβο για την 11η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η ανακοίνωση των «Φρουρών της Αχαΐας»:

«Η διοίκηση του Απόλλωνα Carna απευθύνει ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στους φιλάθλους της Πάτρας, τόσο σ’ αυτούς που βρέθηκαν στο Ζηρίνειο το προηγούμενο Σάββατο όσο και σ’ εκείνους που ήταν νοερά στο πλευρό της ομάδας, για την στήριξή τους στην προσπάθεια των παικτών μας απέναντι στη Α.Ε. Νέας Κηφισιάς για την εξασφάλιση της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Καλούμε τους Πατρινούς φιλάθλους να επιβραβεύσουν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα Carna με την παρουσία τους στο κρίσιμο παιχνίδι για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2014-15 με αντίπαλο τον Κόροιβο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014 (17:00) στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Carna επιθυμεί να δώσει ένα γιορτινό τόνο στο προσεχές παιχνίδι της ομάδας μας και αποφάσισε να παρατείνει την διάθεση εκπτωτικών εισιτηρίων για την κερκίδα «Β» μέχρι και το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήριο για την κερκίδα «Β» στην τιμή των 7,00€ (αντί 13,00€ που είναι η αρχική τιμή) από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης εισιτηρίων του Απόλλων Carna.

Επίσης, τα εισιτήρια για τις κερκίδες «Γ» και «Δ» θα διατίθενται προς 5,00€ στην προπώληση μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου 27/12 (μετά το μεσημέρι θα ισχύουν οι τιμές χωρίς την έκπτωση).

Η διάθεση των εισιτηρίων για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Κόροιβο γίνεται από τα εξής σημεία:

1. Στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα Πάτρας,
2. Στα καταστήματα αγοράς κρεάτων «Carna» (Ελευθερίου Βενιζέλου 227 και ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών 204),
3. Στο κατάστημα οπτικών «Φ. Καμίσης», Κορίνθου και πλατεία Γεωργίου,
4. Στις ξένες γλώσσες «Κουτσαντώνη»,
5. Στο κατάστημα ρούχων «Simeonidou Men’s Dressing Spot»,
6. Στο ιχθυοπωλείο Μάριου Μολφέτα, Κορίνθου 270,
7. Στην ψησταριά «Ο Βασίλης στο κέντρο», Μαιζώνος 149

Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια των εντός έδρας παιχνιδιών του Απόλλων Carna από το σπίτι τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.gr.

Οι τιμές των εισιτηρίων (πώληση πριν από την έναρξη του παιχνιδιού) διαμορφώνονται ως εξής:

• Τα εισιτήρια για τις κερκίδες «Γ» και «Δ» κοστίζουν 10,00 ευρώ,
• Tα εισιτήρια της κερκίδας «Β» κοστίζουν 13,00 ευρώ,
• Tα εισιτήρια στην κερκίδα «Α» κοστίζουν 15,00 ευρώ».

Σχετικά άρθρα