Ξύλο στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας με φόντο το γήπεδο!

23 Δεκεμβρίου 2014

Με επεισοδιακό τρόπο διακόπηκε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας. Περίπου 50 υπέρμαχοι του γηπέδου, οι οποίοι προφανέστατα ήταν οπαδοί της ΑΕΚ μετά τα όσα συνέβησαν την Κυριακή και τα όσα διαδραματίστηκαν από χθες το πρωί γύρω από το θέμα του Άλσους, μπήκαν στο ανοιχτό Δ.Σ. προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση. Σε αυτή έδωσαν το «παρών» και κάποια από τα μέλη των 17 αντιφρονούντων (μεταξύ των οποίων και ένας από τους πρωτεργάτες της κίνησης, ο δικηγόρος Μιχάλης Παπάζογλου).

Όταν ήρθε η ώρα να συζητηθεί το 12 θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε το Άλσος, κουβέντα στη κουβέντα τα πράγματα ξέφυγαν και υπήρξαν προπηλακισμοί! Το αποτέλεσμα ήταν τέσσερα μέλη του Δ.Σ. να διακομιστούν στο νοσοκομείο και ο Άρης Βασιλόπουλος να φυγαδευτεί για να γλιτώσει τα χειρότερα!

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, πριν από μερικές μέρες, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας είχε λάβει αρνητική απάντηση από τη Γενική Διεύθυνση Δασών στο αίτημα που είχε καταθέσει για να αναλάβει τη διαχείριση και την ανάπλαση του Άλσους. Στο αίτημα που είχε καταθέσει είχε συμπεριλάβει και στρέμματα όπου πλέον βάσει νόμου ανήκουν στην ΑΕΚ για να χτίσει εκεί το γήπεδό της.

Παρά την επίσημη «χυλόπιτα», ο Δήμαρχος με συνεργάτες του πήγαν την Κυριακή έξω από την παλιά Σκεπαστή και φωτογράφιζαν και μετρούσαν το χώρο. Χθες δε, επιχείρησε να φέρει το θέμα ξανά στο Δ.Σ. με απώτερο σκοπό να πάρει χρήματα από την Περιφέρεια Αττικής τα οποία θέλει –όπως υποστηρίζει- να τα χρησιμοποιήσει για να αναπλάσει το Άλσος, το οποίο δεν είναι στη δικαιοδοσία του!

Για να επιστρέψουμε στο παρόν, όταν η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από το γήπεδο ουσιαστικά, τα πνεύματα οξύνθηκαν και η κατάσταση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ξέφυγε! Από τους προπηλακισμούς, τέσσερις Δημοτικοί Σύμβουλοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Πρόκειται για τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Πάνο, και τους κ.κ. Πρελορέντζο, Αντωναρόπουλο και Παπακώστα. Στο νοσοκομείο διακομίστηκε με κάταγμα στο πόδι και ο σύμβουλος του δημάρχου κ. Μπαρούτας.

Ο κ. Βασιλόπουλος όπως προαναφέραμε αφού δέχθηκε ύβρεις και απειλές, φυγαδεύτηκε προκειμένου να γλιτώσει τα χειρότερα, ενώ ο αντιδήμαρχος κ. Καλαμπόκης, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την έγκριση της υψομετρικής μελέτης δέχθηκε και αυτός αρκετές… ψιλές.

Στον τόπο «έσπευσαν» δυνάμεις της Αστυνομίας και μετά από αρκετή ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν. Ωστόσο κάποιοι από τους αντιφρονούντες αποχώρησαν συνοδεία αστυνομικών για λόγους ασφαλείας.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ