Εξαιρούνται οι δημοσιογράφοι του ΣΥΡΙΖΑ από το εμπάργκο στον Πρετεντέρη

23 Δεκεμβρίου 2014

Οριστική φαίνεται να είναι η απόφαση του MEGA να αποσύρει από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τον Γιάννη Πρετεντέρη μετά από απαίτηση του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να συμμετέχουν τα στελέχη του στα debate που οργανώνει κατά τη διαδικασία της προεδρικής εκλογής, αλλά και εν όψει πρόωρων εκλογών. Σιωπηλά η διοίκηση του σταθμού, αποδεχόμενη – προφανώς, το ιδιότυπο εμπάργκο της Κουμουνδούρου για τον δημοσιογράφο, τον «εξαφάνισε» – για δεύτερη φορά, την ημέρα της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή προέδρου Δημοκρατίας και δεν συμμετείχε στη μονομαχία κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων, μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Γιώργου Σταθάκη!

Μάλιστα στελέχη της Κουμουνδούρου επιβεβαιώνουν ότι το εμπάργκο στο πρόσωπο του δημοσιογράφου είναι σε ισχύ, τονίζοντας ότι έχουν θέσει ως όρο στη διοίκηση, για τη συμμετοχή τους στις εκπομπές και τα δελτία του καναλιού, να μην εμφανίζεται ο Γιάννης Πρετεντέρης! Από το εμπάργκο εξαιρούνται οι δημοσιογράφοι της «Αυγής», της «Εποχής», καθώς επίσης και των υπολοίπων Μέσων που ελέγχει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τέλος επιφυλάχτηκαν να απαντήσουν στο τι θα κάνουν το βράδυ των εκλογικών αποτελεσμάτων σε περίπτωση που το MEGA, μεταξύ άλλων δημοσιογράφων κατεβάσει και τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Εnimerosi24.gr 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +84509+26606 - adTechUnit 9
Άγχος: Δυσκολία στην αναπνοή και πόνος στο στήθος
Το πρόβλημα μου είναι ότι αγχώνομαι με το...
Ψυχιατρική: Η κακή διάθεση και η έλλειψη ευχαρίστησης
Όλες οι μορφές ψυχοθεραπείας, κατά το...
Σχέση: Όταν δε σε συμπαθούν οι γονείς του συντρόφου σου
Το πρόβλημα είναι ότι οι γονείς του δεν...