Τεστ που σε βαθμολογεί στο σεξ! Δοκίμασέ το!

23 Δεκεμβρίου 2014


Αν ο σύντροφός μου με αγαπάει αληθινά, θα ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται να κάνει για να απολαύσω το σεξ μαζί του.

Από τη συγγραφέα και θεραπεύτρια Barbara De Angelis 

Ρώτησε μήπως ποτέ ο Ρετ Μπάτλερ τη Σκάρλετ Ο’ Χάρα τι την ερέθιζε σεξουαλικά; Όχι, ήξερε. Χρειαζόταν μήπως ο δόκτωρ Ζιβάγκο να του πει η Λάρα τι ήθελε να της κάνει όταν έκαναν έρω­τα; Και βέβαια όχι! Κι εκείνος ήξερε. Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι ιδανικοί εραστές που τα ξέρουν όλα υπάρχουν μόνο στις ταινίες και στα μυθιστορήματα, και όχι στην πραγματική ζωή. Στην πραγ­ματική ζωή δεν ξέρουμε πάντα τι αρέσει και τι δεν αρέσει στους ε­ρωτικούς μας συντρόφους. Χρειάζεται να ρωτήσουμε!

"Όμως", μπορεί να αντιτάξεις, "άμα μιλάς γι’ αυτό, όλος ο ρο­μαντισμός χάνεται". Εγώ προτιμώ να το βλέπω διαφορετικά. Πρώ­τα απ’ όλα, ξέρω στα σίγουρα ότι αν δεν πω στο σύντροφό μου τι μου αρέσει στο κρεβάτι, δε θα υπάρχει και πολύς ρομαντισμός για να χαθεί! Ύστερα, το βρίσκω συναρπαστικό να ξέρω ότι κάποιος που αγαπώ θέλει τόσο πολύ να με ευχαριστήσει που με ρωτάει τι μου αρέσει, θυμάται κάτι που του είπα ότι μου αρέσει ή συμφωνεί να κάνει έρωτα μαζί μου με τον τρόπο που με διεγείρει περισσότε­ρο. Για μένα, αυτό είναι ρομαντισμός!

Έχουμε την απαίτηση να διαβάζουν οι σύντροφοί μας τη σκέ­ψη μας! Αυτό βάζει ένα μεγάλο φορτίο πάνω στους ώμους τους και είναι εντελώς εξωπραγματικό. Παράτησε το "διαισθητικό σεξ" και πες στο ταίρι σου τρυφερά τι σου αρέσει και τι όχι. Το να πέφτεις σ’ αυτή τη σεξουαλική παγίδα οδηγεί και τους δυο σας μόνο στην απο­γοήτευση και στην πικρία.

Μήπως βασίζεσαι στην τηλεπάθεια όταν κάνεις έρωτα;

Πολλοί άνθρωποι ελπίζουν ότι οι ερωτικοί τους σύντροφοι θα διαβάσουν τη σκέψη τους όταν κάνουν έρωτα και έτσι δε θα χρεια­στεί να πάρουν το ρίσκο να ζητήσουν αυτό που θέλουν ή να εκφρά- σουν τα συναισθήματά τους.

Σου δίνω εδώ έναν κατάλογο από κάποιους από τους πιο συ­νηθισμένους τρόπους με τους οποίους στηρίζεσαι στην τηλεπάθεια όταν κάνεις έρωτα. Βαθμολόγησε τον εαυτό σου ανάλογα με το πό­σο συχνά ισχύει για σένα η κάθε περίπτωση:

Συχνά: 3 βαθμοί.

Μερικές φορές: 2 βαθμοί.

Σπάνια: 1 βαθμός.

  1. Εσύ ξέρεις τι σε διεγείρει, αλλά δεν το λες στον ερωτικό σου σύντροφο.

Δε λες κατευθείαν στο σύντροφό σου ότι θέλεις να κάνετε έ­ρωτα, αλλά τον αφήνεις να το καταλάβει από τη συμπεριφορά ιτου, από το τι φοράς την ώρα που ξαπλώνετε στο κρεβάτι ή με διάφορα υπονοούμενα

  1. Όταν σου αρέσει κάτι που σου κάνει ο σύντροφός σου την ώ­ρα του έρωτα, δεν του δείχνεις πόσο σε "ανάβει" αυτό, ούτε του λες τι είναι αυτό που σου άρεσε τόσο.
  2. Όταν δε σου αρέσει κάτι που σου κάνει ο σύντροφός σου την ώρα του έρωτα, τραβιέσαι ή δεν ανταποκρίνεσαι, αντί να του πεις ότι θα προτιμούσες να κάνει κάτι άλλο.
  3. Είσαι μάλλον σιωπηλός όταν κάνεις έρωτα και δε βγάζεις πολ­λούς ήχους.
  4. Εκνευρίζεσαι επειδή ο σύντροφός σου δεν ξέρει ποιος είναι ο "σωστός" τρόπος να σε αγγίξει ή τι είναι το "σωστό" για σένα.
  5. Δε λες "ρομαντικά" λόγια την ώρα του έρωτα.
  6. Όταν νιώθεις ότι θέλεις να σταματήσεις, δεν το λες στο σύ­ντροφό σου, αλλά αρχίζεις να ανταποκρίνεσαι όλο και λιγότε­ρο, ελπίζοντας ότι εκείνος θα πιάσει το μήνυμα.
  7. Πιστεύεις ότι όταν μιλάς την ώρα που κάνεις έρωτα "χαλάς" την ατμόσφαιρα.

Τώρα πρόσθεσε τους βαθμούς σου:

9-11 βαθμοί: Είσαι καλός στο να ζητάς αυτό που θέλεις στο κρεβάτι. Καλή διασκέδαση!

12-21 βαθμοί: Βασίζεσαι υπερβολικά στις τηλεπαθητικές ικα­νότητες του ερωτικού σου συντρόφου. Εξασκήσου στο να μιλάς γι’ αυτό που θέλεις και γι’ αυτό που νιώθεις.

22-27 βαθμοί: Δύο πράγματα μπορούν να συμβαίνουν. Είτε ο σύντροφός σου είναι μέντιουμ είτε δεν παίρνεις αυτά που θέλεις στο κρεβάτι. Παραδέξου ότι έχεις πρόβλημα επικοινωνίας και άρχι­σε να δουλεύεις πάνω σ’ αυτό, για να το αλλάξεις.

Αν απάντησες "συχνά" έστω και σε μία από τις πιο πάνω περι­πτώσεις, τότε βασίζεσαι υπερβολικά στην τηλεπάθεια όταν κάνεις έρωτα. Αυτό θα σε οδηγήσει σταδιακά στην απογοήτευση και στην πικρία και θα μειώσει το πάθος στη σχέση σου.

Η λύση είναι να πεις στον ερωτικό σου σύντροφο τι σου αρέ­σει και τι όχι, τι φοβάσαι και τι είναι αυτό που κάνει το σεξ μαγικό για σένα. Στην αρχή μπορεί να σε τρομάζει η ιδέα της απόλυτης ει­λικρίνειας, αλλά έτσι θα έχεις περισσότερο πάθος στη σχέση σου.

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ