Κανένα σημείο επαφής

Δυστυχώς η κατάσταση στη Νέα Φιλαδέλφεια αντί να ομαλοποιηθεί μετά το ραντεβού του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου με αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, παρέμεινε τεταμένη.

Ο πρώτος πολίτης της πόλης στην οποία γεννήθηκε και μεγαλούργησε η ΑΕΚ, είναι ουσιαστικά ο πρώτος πολέμιος της επιστροφή της στα «ιερά χώματα». Και μπορεί να δήλωσε ότι θέλει την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όμως οι πράξεις του φανερώνουν ακριβώς το αντίθετο.

Ο κ. Βασιλόπουλος στην ωριαία κουβέντα που είχε με τους οργανωμένους τους τόνισε ότι είναι εναντίον στην παραχώρηση των 2,5 στρεμμάτων προκειμένου να υλοποιηθεί το project της «Αγιά Σοφιάς». Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Δήμαρχος είναι εναντίον ενός νόμου του Κράτους που ψηφίστηκε από την Ελληνική Βουλή, μετά μάλιστα και από δημόσια διαβούλευση!

Όταν του επισημάνθηκε από τους οργανωμένους πως η όλη ιστορία γίνεται για 40 δέντρα, απάντησε «Δεν είναι 40, αλλά τουλάχιστον 70»! Στη συνέχεια δε, φέρεται πως έφερε αντιρρήσεις στην υπογειοποίηση του δρόμου, λέγοντας ότι δεν είναι απαραίτητη και υπογράμμισε ότι ο Μελισσανίδης θέλει να την κάνει γιατί σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στο «Μπριτάνια» (το οποίο ανήκει στην Τράπεζα Πειραιώς).

Όταν του ζητήθηκε δε να βγει και να πει ότι είναι εναντίον του γηπέδου, αυτό που απάντησε με… έκπληξη ήταν: «Καλά εσείς αυτό καταλάβατε;», προκαλώντας εγκεφαλικά.

Σχετικά άρθρα