Εκδικάστηκε η ένσταση, ανακάλεσε ο Γ. Αγγελόπουλος

Εκδικάστηκε σήμερα από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ η ένσταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός για την παρουσία του τιμωρημένου με απαγόρευση εισόδου Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Με την ένσταση της η ομάδα του Πειραιά ζητάει να κατακυρωθεί ο αγώνας Κυπέλλου υπέρ της λόγω της παρουσίας του Γιαννακόπουλου.

Η εκδίκαση πραγματοποιήθηκε μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, που έκρινε ότι το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο του ΕΣΑΚΕ μπορεί να εκδικάσει την υπόθεση και δεν είναι αναρμόδιο όπως αρχικά είχε δηλώσει. Από πλευράς «ερυθρολεύκων» το «παρών» στην εκδίκαση έδωσαν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Γιώργος Σκινδήλιας και ο γενικός διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος.

Στην εκδίκαση εκπροσωπήθηκε και ο Παναθηναϊκός από τον νομικό σύμβουλο του και τον Ηλία Κατσογιάννη, Διευθυντή Λειτουργίας της ΚΑΕ. Η απόφαση του αθλητικού δικαστή αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ενώπιον του αθλητικού δικαστή ανακάλεσε τις δηλώσεις που είχε κάνει εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην «media day» του Ολυμπιακού εν όψει της έναρξης της Ευρωλίγκας της φετινής σεζόν, σε συμμόρφωση πρόσφατης απόφαση του ΜΔΟ.

Σχετικά άρθρα