Τι μπορεί να κολλήσεις από στοματικό σεξ;

24 Δεκεμβρίου 2014
Έλενα, 27 ετών ρωτά

Αναγνώστριά μας ρωτά: 

Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν είναι πιθανον να κολήσεις αφροδίσια νοσήματα απο το στοματικό σεξ αν δεν έχει κάνει εκσπερματωση ο άνδρας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 
 
Στο ερώτημά σας απαντά η επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών www.andrologia.gr
 
 
ΑΝ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΕΧΕΙ ΛΟΙΜΩΞΗ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΝΑΙ  ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΡΠΗΤΟΙΟΥΣ  
 
 
 
Διαβάστε επίσης:
Στοματικό σεξ και ψωρίαση 
 

Η γνωστή αυτή δερματική πάθηση που δημιουργεί αισθητικά προβλήματα στους πάσχοντες εξετάστηκε σαν πιθανότητα πρόκλησης δυσκολίας στη σεξουαλική ζωή, λόγω απέχθειας από δυσμορφία.

Το άρθρο επιμελήθηκε ο Κ. Κωνσταντινίδης, 
Χειρουργός, Ουρολόγος-Ανδρολόγος,
Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, 
www.andrologia.gr

Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Σε μια μεγάλη ομάδα πληθυσμού στην Αμερική με δέκα χιλιάδες άνδρες, όπου οι ετεροφυλόφιλοι ήσαν 95% και ομοφυλόφιλοι 5% διερευνήθηκε η συχνότητα σεξουαλικών επαφών, η συχνότητα στοματικού σεξ και ο αριθμός των ερωτικών συντρόφων ανά έτος.

Συγκριτικά με άνδρες που δεν είχαν ψωρίαση, οι ετεροφυλόφιλοι και ομοφυλόφιλοι άνδρες με ψωρίαση, είχαν λιγότερους ερωτικούς συντρόφους και εντυπωσιακά λιγότερο στοματικό σεξ, ενώ στην κλασσική στάση συνουσίας δεν είχαν καμιά διαφορά.

Τα συμπεράσματα της έρευνας δείχνουν πως η δερματική αυτή πάθηση μπορεί να δημιουργεί απέχθεια στον ερωτικό σύντροφο για φιλιά και στοματικού τύπου ερωτικές πρακτικές.

Οι άνδρες με ψωρίαση υπήρχε πάντα μια υποψία ότι ζουν σε μια κοινωνική μοναξιά λόγο της αντιαισθητικής δερματοπάθειας που βιώνουν.

Το δέρμα του ανθρώπου εκτός από τη λειτουργική του σημασία έχει ίσως την πιο σημαντική συμβολική γλώσσα στον έρωτα.

Όπως γνωρίζουμε ο έρωτας είναι αφασικό φαινόμενο, δεν μιλάς για τον έρωτα η όσο λιγότερο μιλάς τόσο καλύτερα.

Το δέρμα είναι ένας πομπός πρόκλησης των φύλων τόσο στην εικόνα όσο και την μυρωδιά του, σκεφτείτε τον τζίρο της μόδας σε αρώματα, κρέμες, αλλά και σέξι φορέματα και θα καταλάβετε.

Το υγιές δέρμα προκαλεί στον πρωτόγονο εγκέφαλο ελκυστικά ερεθίσματα για αυτό και θα δείτε ότι σε γυναίκες με πολλά οιστρογόνα την περίοδο της ωοθηλακιορηξίας και να θέλουν το σεξ πιο πολύ, αλλά και οι επιτυχίες τους με άνδρες να είναι πολλαπλάσιες.

Ένα δέρμα γεμάτο οιστρογόνα που ακτινοβολεί υγεία, είναι πρόκληση για τα αρσενικά ενώ όταν είναι σταφιδιασμένο και άσχημο απωθεί ίσως για αυτό τα μπότοξ να είναι μακράν η μεγαλύτερη σε τζίρο αισθητική επέμβαση παγκόσμια.

AdTech Ad
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
Spir***** ****
10:04 Τρίτη 3/01/2017
Γεια σας μια ερωτηση οταν κανεις ερωτα με την συντροφο σου μετα απο πολλους σπαμους ερχεται ενας αφορητος πονος και στους δυο Πως κολας μυκητες και με ποιον τροπο φευγουν η μυκητες οταν τους αποκτησεις Υπαρχει ειδηκη θεραπεία μηπως