Τέλος ο Κλαρούδας από την ΑΕΚ

Εκτός ομάδας έθεσε εαυτόν ο Γιώργος Κλαρούδας, ωστόσο η Ένωση θα κινηθεί νομικά καθώς θεωρεί ότι υπέστη ζημιά από τις ενέργειές του. 
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Εκτός ΑΕΚ έθεσε εαυτόν ο Γιώργος Κλαρούδας, ο οποίος ενημέρωσε σήμερα το ΤΑΑ ότι αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η διοίκηση, η οποία σε μια δύσκολη χρονικά στιγμή του εμπιστεύτηκε τις τύχες της ομάδας, προτίθεται να προσφύγει στα αρμόδια αθλητικά όργανα και στη Δικαιοσύνη για τη ζημιά που θεωρεί ότι υπέστη από τις ενέργειές του.
Ο κ. Κλαρούδας έλαβε 1000 ευρώ προκαταβολή προκειμένου να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και να κοουτσάρει την ΑΕΚ στον κρίσιμο αγώνα με τη ΜΕΝΤ. Οι κινήσεις τους όμως και η εν γένει συμπεριφορά του δεν ήταν αυτές που θα ωθούσαν την ομάδα προς τη νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που καθ ομολογία δεν ήταν ανώτερος της ΑΕΚ.
Ενδεικτικό της στάσης του είναι το γεγονός ότι είπε στη Θεσσαλονίκη ενώπιον των παικτών ότι «δεν ήρθαμε για να κερδίσουμε» ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα ολιγώρησε σε καίριες στιγμές των σετ. Μετά, δε, την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα,  «επιτέθηκε» στους Έλληνες παίκτες λέγοντας πως είναι «ανίκανοι» για να κερδίσουν ένα ματς χωρίς τους ξένους.
Εκτός αυτού, σχολιάζοντας την απόφασή τους να ταξιδέψουν πριν από δυο εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη και να πάρουν μέρος στη συνάντηση με τον ΠΑΟΚ, είπε «είστε μ… που δεν αφήσατε την ομάδα να μηδενιστεί» προκαλώντας αλγεινή εντύπωση σε όλους.»

Σχετικά άρθρα