Μειώθηκαν οι ποινές των Αγγελόπουλων

Τη μείωση των ποινών του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου, οι οποίες επιβλήθηκαν για τις δηλώσεις τους μετά τον περσινό 4ο τελικό της Α1, αποφάσισε αμετάκλητα το ΑΣΕΑΔ δεχόμενο ότι οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός «… έχουν μια θέση στο σημερινό ελληνικό Αθλητισμό άξια τιμής και αναγνώρισης …».

Ως εκ τούτου, η ποινή του Παναγιώτη Αγγελόπουλου μειώθηκε σε τρεις μήνες από έξι ενώ αυτή του Γιώργου Αγγελόπουλο σε δύο από τρεις μήνες.

Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ:

Με αμετάκλητη απόφαση του ΑΣΕΑΔ μειώθηκαν οι με ΑΝΑΣΤΟΛΗ ποινές του Παναγιώτη Αγγελόπουλου από έξι (6) σε τρεις (3) μήνες και του Γιώργου Αγγελόπουλου από τρεις (3) σε δύο (2) μήνες για τις δηλώσεις τους σε βάρος της Ε.Ο.Κ., των Οργάνων Διαιτησίας και παραγόντων του Παναθηναϊκού μετά τον τέταρτο αγώνα των τελικών των πλέι οφ 2013-2014, καθώς το Δικαστήριο έκρινε ότι οι ποινές που επέβαλε η ΕΦΙΠ εκφεύγουν του προσήκοντος μέτρου και δέχτηκε ότι οι κ.κ. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος «… έχουν μια θέση στο σημερινό ελληνικό Αθλητισμό άξια τιμής και αναγνώρισης …».

Σχετικά άρθρα