Μιλιβόγεβιτς σε πρώτη γραμμή

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κλείσει ηχηρές μεταγραφές, αλλά έχει σε πρώτο πλάνο την αγορά Μιλιβόγεβιτς. Τι λέει ο πρώην συμπαίκτης του στην Άντερλεχτ, Μίτροβιτς.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει τις προσεχείς ημέρες δυνατά μεταγραφικά χτυπήματα με τον Ρικάρντο Κόστα και τον Τόμας Ροζίτσκι βασικές επιλογές του, αλλά στο μεταγραφικό πλάνο του είναι να αποκτήσει άμεσα τα δικαιώματα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς από την Άντερλεχτ, έχοντας την οψιόν αγοράς του Σέρβου μέσου αλλά και την έντονη επιθυμία του να μείνει στην ομάδα.

Ο Μιλιβόγεβιτς ήταν ίσως η πιο πετυχημένη κίνηση του καλοκαιριού καθώς ήταν ένας παίκτης που μπήκε από την αρχή στην ενδεκάδα και δεν έχασε ποτέ τη θέση του, παρά μόνο όταν τραυματίστηκε. Έκανε εξαιρετικά ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ και «έδεσε» απολύτως στο αγωνιστικό πλάνο του Ολυμπιακού.

Για τον Μιλι που δουλεύει σκληρά και στις διακοπές ώστε να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό τον τραυματισμό του στο γόνατο, μίλησε στους Βέλγους ο συμπατριώτης του και πρώην συμπαίκτης του στην Άντερλεχτ, ο διεθνής φορ Αλεξάνταρ Μίτροβιτς. Και μάλιστα τα είπε έξω από τα δόντια!

«Ο Λούκα έχει κάνει καταπληκτική σεζόν στον Ολυμπιακό και όλα στην Ελλάδα λειτούργησαν τέλεια γι΄αυτόν. Αποδείχτηκε ότι στην Άντερλεχτ είχε αδικηθεί που δεν αξιοποιήθηκε όπως έπρεπε και δεν κέρδισε θέση βασικού»!

Για τον Ολυμπιακό εξακολουθούν να γράφουν στην Γαλλία ότι έχει στη λίστα του τον αρχηγό της Νις, Ντιντιέ Ντιγκάρ.

Σχετικά άρθρα