Γονείς Προσοχή! Ληστεύουν παιδιά που λένε τα κάλαντα!

25 Δεκεμβρίου 2014

Πέντε ληστείες σε βάρος παιδιών που έλεγαν τα κάλαντα σημειώθηκαν στην Αττική.

Σε τουλάχιστον μία περίπτωση, μάλιστα, δράστες ήταν δύο 14χρονοι. Συγκεκριμένα, στις 10.30 το πρωί, στη συμβολή των οδών Νικίου και Σούτσου στο Αιγάλεω, δύο άτομα, με την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησαν δύο 13χρονους και τους άρπαξαν τα χρήματα που είχαν μαζέψει από τα κάλαντα.

Λίγα λεπτά αργότερα όμως συνελήφθησαν σε μικρή απόσταση από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ και όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν Ρώσο 14 ετών.

Την ίδια ώρα, άγνωστος, στη συμβολή των οδών Αγίας Γλυκερίας και Καραολή-Δημητρίου στην Πετρούπολη, πάλι με την απειλή μαχαιριού, άρπαξε τις εισπράξεις από τα κάλαντα από έναν 15χρονο.

Στις 10.50, στη διασταύρωση Τρεμπεσίνας και Στεφανάκου στο Ψυχικό, τρεις άγνωστοι λήστεψαν τρεις 13χρονους που έλεγαν τα κάλαντα.

Στις 12 το μεσημέρι, στην οδό Κράτητος 82 στη Νέα Σμύρνη, δύο άγνωστοι λήστεψαν δύο ανήλικους 13 και 16 ετών.

Τέλος, στις 14.00 στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο, άλλοι δύο ανήλικοι έπεσαν θύματα ληστείας από τρεις νεαρούς, και συγκεκριμένα από έναν Έλληνα και δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγΑνήλικος τους έκλεψε τα χρήματα από τα κάλαντα

Ανήλικος φέρεται ότι άρπαξε τα χρήματα που συγκέντρωσαν δύο 13χρονοιμαθητές, ψάλλοντας τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, από τα δύο ανήλικα αγόρια.

 www.enikos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ