Η τελική απάντηση από τον Τζανδάρη

Οι επαφές έγιναν ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Φανη Τζανδάρη πριν από τα Χριστούγεννα. Οι δύο πλευρές είχαν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο ανανέωσης με τον ΠΑΟΚ να επιμένει στην πρότασή του και τον Τζανδάρη να τονίζει πως θέλει λίγο χρόνο να το σκεφτεί το όλο θέμα.

Στην ουσία ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είχε επαφή με τον Τζανδάρη και τον ατζέντη του παίκτη πριν από τις γιορτές. Δεν είχε προκύψει οριστικό αποτέλεσμα για την ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού άσου, που σημειωτέον λήγει το καλοκαίρι. Οι δύο πλευρές είχαν αρχικά συμφωνήσει, όμως στην συνέχεια υπήρξε διαφοροποίηση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή και το θέμα κόλλησε. Ο ΠΑΟΚ προτείνει τετραετές συμβόλαιο στον νεαρό και για τον πρώτο χρόνο του δίνει 60.000 ευρώ με τις απολαβές να αυξάνονται κλιμακωτά. Ο Τζανδάρης ζητά περισσότερα και το θέμα δεν έχει προχωρήσει. Η ουσία είναι πως μετά τις  

γιορτές, είναι επιβεβλημένο και για τις δύο πλευρές να βρεθεί λύση. Η προσφορά του ΠΑΟΚ είναι συγκεκριμένη και σύμφωνα με πληροφορίες πολύ δύσκολα θα αλλάξει.

Σχετικά άρθρα