Ζάρας: «Να βγει στο γήπεδο η δουλειά»

Ο ΚΑΟΔ πρέπει να παρουσιαστεί με ακόμη μεγαλύτερη εγρήγορση αύριο (27/12, 17:00) στο Ζηρίνειο στην συνάντηση με αντίπαλο την Κηφισιά για την 11η αγωνιστική της Basket League λόγω των άτυχων αποτελεσμάτων των γηπεδούχων, σύμφωνα με τον Κώστα Μέξα.

«Θέλω να ευχηθώ καταρχήν Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ομάδας της Δράμας και επισήμανε: «Εμείς έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα ιδιαίτερα δύσκολο, γιατί η ΑΕΝΚ είναι “γεμάτη” ομάδα, με μεγάλη ποιότητα και σαφή προπονητική κατεύθυνση στο παιχνίδι της. Πρέπει να είμαστε σε ακόμα μεγαλύτερη εγρήγορση γιατί προέρχεται από άτυχα αποτελέσματα και είναι σίγουρο ότι θα αντιδράσουν, ειδικά μετά και την επιστροφή του Μαυροειδή στο rotation. Οφείλουμε να είμαστε αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι και από εκεί να χτίσουμε την αυτοπεποίθησή μας στην επίθεση».

«Πολύ σημαντικό στοιχείο για την προσπάθειά μας θα είναι ο περιορισμός της δημιουργίας της Κηφισιάς και ο έλεγχος του αμυντικού ριμπάουντ», παρατήρησε, επίσης, ο Μέξας.

Ο Θοδωρής Ζάρας, αρχηγός της ομάδας της Δράμας ευχήθηκε η δουλειά που έκανε ο ΚΑΟΔ στο διάστημα της διακοπής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ να έχει πρακτικό αποτέλεσμα: «Χρόνια Πολλά σε όλους, να έχουμε όλοι την υγεία μας. Αντιμετωπίζουμε την Κηφισιά στην έδρα της και περιμένουμε αντίδραση γιατί προέρχεται από αρνητικά αποτελέσματα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο για να παρουσιάσουμε ανταγωνιστική εικόνα και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες νίκης που έχουμε. Δουλέψαμε στο διάστημα της διακοπής, θεωρώ ότι και τα δύο παιδιά (Παπαμακάριος, Τρότερ) που ήρθαν πιο μετά, έχουν προσαρμοστεί στην ομάδα και ευελπιστούμε ότι αυτή η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, να βγει στο γήπεδο. Εννοείται ότι πρώτα πρέπει να δείξουμε μέσα από την άμυνα την διάθεσή μας για τη νίκη και από εκεί να προσπαθήσουμε να βγάλουμε συνεργασίες επιθετικά».

Σχετικά άρθρα