Έτοιμος να «αρμέξει» ξανά…

Αλλάζει ο χρόνος κι έρχεται ξανά η εποχή του «αρμέγματος», που λέει και μια ψυχή, από πλευράς Ολυμπιακού.
 
Τον Γενάρη θα υπάρξει παραγωγή από τις διεθνείς «στάνες» Ο Ολυμπιακός θα «αρμέξει» πάλι καμιά Άρσεναλ, καμιά Μίλαν, καμιά Πόρτο και θα φέρει στα λιβάδια μας «ιερές αγελάδες» του ποδοσφαίρου σαν κι αυτές που όλα αυτά χρόνια έχουν φορέσει τη φανέλα του. Από τα… βοσκοτόπια του Λονδίνου, της Μαδρίτης, του Μιλάνου και άλλων τέτοιων…
 
Και τον Φλεβάρη θα πάει να παίξει με τους Ουκρανούς μπας κι «αρμέξει» τίποτε άλλους βαθμούς για το ελληνικό ποδόσφαιρο, πέραν των εννιά πόντων που έφερε το φθινόπωρο από το Τσάμπιονς Λιγκ. Γιατί την άνοιξη οι υπόλοιποι θα είναι κλεισμένοι στο μαντρί και δεν θα υπάρχει άλλος να αρμέξει τίποτα για να έχουμε… γαλατάκι και τα επόμενα χρόνια στις διοργανώσεις της Ευρώπης. 
 
Γιατί καλά τα παραμύθια με τους λύκους και τα πρόβατα, τις παρωδίες και τις κωμωδίες, τα μαστάρια και τα κρεμαστάρια που δεν φτάνει η αλεπού… Αλλά τα παραμύθια δεν έχουν δράκο… Κι όταν υπάρχει δράκος, δεν είναι του παραμυθιού αλλά της Πόρτο, με Ρικάρντο Κόστα, Κουαρέσμα, Ρολάντο, δηλαδή υπαρκτές μεταγραφικές υποθέσεις με τις οποίες μόνο μία ελληνική ομάδα μπορεί εδώ και χρόνια να ασχοληθεί, δίχως οι οπαδοί της να νιώθουν ότι τρώνε…κουτόχορτο. 
 
Ας αφήσουν λοιπόν τον Ολυμπιακό να αρμέγει κι ας κοιτάξουν να μπορέσουν πραγματικά να τον ανταγωνιστούν. Και να έχουν τρόπους και πόρους ώστε δικαιωματικά να ελπίζουν και να ονειρεύονται, όπως λένε, ότι θα του πάρουν το πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν. 
 
Γιατί αλλιώς, πάλι τα (γ)ίδια…
 
Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι…

Σχετικά άρθρα