Ντέρμπι πρωτιάς στο ΣΕΦ

Το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Basketleague ΣΚΡΑΤΣ διεξάγεται στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό. Και για ακόμα μια φορά είναι ένα παιχνίδι που έρχεται μετά από αρκετές ανακοινώσεις, δικαστικές αποφάσεις και γενικά παρασκηνιακό κλίμα που δυναμιτίζει τον αγώνα. Όποιος επικρατήσει θα αναδειχθεί άτυπα πρωταθλητής χειμώνα, έστω και αν ο Παναθηναϊκός έχει ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στις 4 Ιανουαρίου.

Τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό μειώνονται. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του τον Ματ Λοτζέσκι, που έλαβε κανονικά μέρος στη χτεσινή προπόνηση και έδειξε πανέτοιμος για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του. O 29χρόνος περιφερειακός γυμνάστηκε χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα και τέθηκε στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, προπονητή της ομάδας του Πειραιά. Κανονικά προπονήθηκε και ο Γιώργος Πρίντεζης, αλλά δύσκολα ο κόουτς του Ολυμπιακού θα τον… ρίξει στην μάχη του ντέρμπι λόγω της μακράς απουσίας του από την δράση.

Στο πράσινο στρατόπεδο ευχάριστα ήταν τα νέα και για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο Τζούλιαν Ράιτ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα και ολοκλήρωσε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Εκείνος που δεν μπορεί να υπολογίζεται ακόμα είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης λόγω θλάσης στο γαστροκνήμιο.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χριστοδούλου, Γκόντας και Αναστόπουλος .

Σχετικά άρθρα