Ο Ταυλαρίδης στον Παναθηναϊκό

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Στάθης Ταυλαρίδης καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τον Ατρόμητο για τη μεταγραφή του.
Αυτή θα είναι η μια από τις δύο προσθήκες στη θέση του κεντρικού αμυντικού που κάνει ο Παναθηναϊκός .
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Ταυλαρίδη έληγε σε 1,5 χρόνο και η μετεγγραφή ολοκληρώθηκε λόγω της πίεσης που ο ίδιος άσκησε στη διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου. Ο Ταυλαρίδης είναι από μικρός οποαδός του Παναθηναϊκού και φέρεται να είπε στους διοικούντες τον Ατρόμητο: «Αυτό ήταν πάντα το μεγάλο μου όνειρο, να παίξω στον Παναθηναϊκό. Θέλω να κλείσω εκεί την καριέρα μου».
Μάλιστα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, χάρισε ένα σημαντικό μέρος από τις οφειλές που είχε ο Ατρόμητος προς τον ίδιο.
Ο Ταυλαρίδης, ο οποίος είχε βρεθεί και παλιότερα προ των πυλών του τριφυλλιού, διαθέτει τα χαρακτηριστικά που ζήτησε ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος ήθελε έναν δυναμικό, ψηλό και έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος να μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα στην ελληνική πραγματικότητα.
Ο Ταυλαρίδης Θα ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα καθώς τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα είναι στη διάθεση του προπονητή των «πρασίνων».

Σχετικά άρθρα