Στη Φενέρ ο Ζήσης

Στη Φενερμπαχτσέ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Ζήσης αφού η Ούνιξ Καζάν συμφώνησε στην παραχώρηση του Έλληνα γκαρντ στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς .

Το συμβόλαιο του Ζήση με τους Ρώσους έληγε το καλοκαίρι και η Ούνιξ έπρεπε να αποφασίσει το προφανές. Αν θα τον πουλούσε τώρα και θα έβαζε στα ταμία της κάποια χρήματα ή αν θα το άφηνε να φύγει ως ελεύθερος. Η Ούνιξ έχοντας αποκλειστεί από την Ευρωλίγκα και συνεχίζοντας την ευρωπαϊκή της περιπέτεια στο Eurocup, με δεδομένο το ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ, δεν αποτελούσε δέλεαρ για τον Ζήση.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο κορυφαίο επίπεδο και η Φενέρ, υπό της οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποτελούσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, ώστε να εκπληρωθεί η επιθυμία του.

Ο Ζήσης ετοιμάζει βαλίτσες για την Κωνσταντινούπολη, εκεί που θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν, με τους Τούρκους να πληρώνουν το υπόλοιπο του συμβολαίου του. Η Ούνιξ γλυτώνει περί τα 600.000 ευρώ με την κίνηση αυτή. Ο Ζήσης αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Φενέρ στις 2 Ιανουαρίου στο παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εκεί που ο Ζοτς θα συναντήσει τον Δημήτρη Ιτούδη.

Σχετικά άρθρα