Ίνγκλις: «Έμεινα στην ΑΕΚ για τον κόσμο της»

Για την απόφασή του να παραμείνει στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν μίλησε ο Καρλ Ίνγκλις. Ο Καναδός γκαρντ μίλησε στην επίσημη σελίδα της “Ένωσης” στο facebook και τόνισε πως ο κόσμος της ομάδας ήταν ο κύριος λόγος για τον οποίο επέλεξε να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα κιτρινόμαυρα.

Οι δηλώσεις του:

Πώς αισθάνεσαι που συνεχίζεις στην ΑΕΚ;

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, που παρέμεινα στην ΑΕΚ. Ανυπομονώ να δω ξανά τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά».

Είχες επαφές διαρκείας με τη διοίκηση της ΑΕΚ. Πόσο καθόρισε αυτό το γεγονός την παραμονή σου στην ομάδα; 

«Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ μού έδειξαν έμπρακτα από την πρώτη στιγμή, ότι με θέλουν. Είχα επαφές κυρίως με τον κύριο Αγγελόπουλο και ομολογώ, ότι τα όσα μου είπε για τον στόχο της ομάδας και το μέλλον της έπαιξαν ρόλο στην απόφασή μου. Το σχέδιο του κυρίου Αγγελόπουλου για την ΑΕΚ, που οραματίζεται με ενθουσίασε. Με προσέγγισε με τον σωστό τρόπο. Αυτό που πρέπει να κάνω τώρα είναι να προσπαθήσω με τη δουλειά μου να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του».

Ενημερώθηκες για τα μηνύματα αγάπης από οπαδούς της ΑΕΚ, που σου ζητούσαν να παραμείνεις στην ομάδα; 

«Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι ένας βασικός λόγος, που έμεινα. Είχα προτάσεις κι από άλλες ομάδες, αλλά έμεινα στην ΑΕΚ και για τον κόσμο της. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ενημερωνόμουν για τα μηνύματα υποστήριξης προς το πρόσωπό μου. Ξέρω καλά τη δυναμική των οπαδών μας, αλλά και την αγάπη, που έχουν για την ομάδα».

Υπάρχουν κι άλλοι λόγοι, που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της παραμονής σου στην Ελλάδα; 

«Είναι γεγονός ότι ο τόπος αυτός μου αρέσει. Θεωρώ ότι είναι ιδανικός τόσο για μένα, όσο και για την οικογένειά μου. Επιπλέον, έχω ήδη κάνει αρκετές γνωριμίες εδώ στην Αθήνα».

Έχεις λείψει αρκετές ημέρες. Πόσο ετοιμοπόλεμος θα είσαι ενόψει της αναμέτρησης με Ρέθυμνο; 

«Είναι γεγονός ότι το Ρέθυμνο είναι μια πολύ καλή ομάδα. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από μέρους μας για να φτάσουμε στη νίκη. Σε ό,τι με αφορά τι να σας πω; Ήταν λίγο πολύπλοκη η κατάσταση τις προηγούμενες ημέρες. Ομολογώ ότι είχα άγχος στις διαπραγματεύσεις. Έκανα ατομικές προπονήσεις, πάντως, την περίοδο των διακοπών. Βέβαια, χρειάζομαι λίγο χρόνο για να ξαναβρώ «χημεία» με τους συμπαίκτες μου. Το σίγουρο είναι, ότι θα δώσω ξανά τον καλύτερο εαυτό μου για την ΑΕΚ».

Σχετικά άρθρα