Αναβολή στο Γκενκ-Οστάνδη

Το παιχνίδι της Γκενκ με την Οστάνδη για την 21η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος αναβλήθηκε, καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος λόγω του χιονιού που είχε πέσει… Ο αγώνας θα γίνει στις 3 Φλεβάρη του 2015!  

Από το βράδυ της Παρασκευής το χιόνι που έπεφτε στο Βέλγιο ήταν πολύ. Έτσι, και το γήπεδο της Γκενκ καλύφθηκε από ένα… άσπρο στρώμα. Το Σάββατο, οι υπεύθυνοι του αγώνα χρησιμοποίησαν το σύστημα θέρμανσης, μεγάλο μέρος του χιονιού έλιωσε, αλλά ο αγωνιστικός χώρος είχε πολύ νερό. Ο διαιτητής Γιόχαν Βέρμπιστ στην τελική επιθεώρηση που έκανε μία ώρα πριν από τη σέντρα του ματς (ήταν προγραμματισμένη στις 15:30 ώρα Ελλάδος) αποφάσισε να μην γίνει το ματς, καθώς έκρινε πως ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος και επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των παικτών. Αυτό επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Οστάνδης, Μαρκ Κούκε, ο οποίος ανέφερε στο «Twitter» ότι το χιόνι και το νερό θα μπορούσαν να προκαλέσουν τραυματισμούς στους παίκτες…
Αμέσως μετά την αναβολή του αγώνα, η Ομοσπονδία κοίταξε να βρει νέα ημερομηνία και τελικά αποφασίστηκε το ματς να γίνει το νέο… έτος και στις 3 Φλεβάρη!

Σχετικά άρθρα